5 juli 2019 LA Galaxy Toronto Speltips

Speltips inför Portland Timbers – LA Galaxy 2/6: Zlatan med fler mål?

Portland Timbers toppar formtabellen i Major League Soccer efter sex raka vinster i den amerikanska ligan. Nu hoppas laget ta sin sjunde raka när Zlatan Ibrahimovic och LA Galaxy gästar på lördagskvällen.

Det täta matchandet i MLS tar verkligen fart i helgen när bland andra LA Galaxy spelar sin andra match på bara några dagar. Nu väntar bortamöte med Portland Timbers och med tanke på hur svaga LA Galaxy varit på bortaplan den här säsongen är chanserna till poäng relativt små.

Zlatan Ibrahimovic är visserligen tillbaka i någon form av målstim igen efter två mål senast, men med tanke på att hans två mål inte ens räckte till en poäng mot FC Dallas går det inte att blunda för LA Galaxys stora svaghet. Det är helt enkelt ett för darrigt lag.

Nu väntar det kanske hetaste laget i hela ligan. En stor anledning till det stavas Samuel Armenteros. Den svenske anfallaren har kommit in bra i sin nya klubb och har varit tungan på vågen i ett par matcher, både spel- och målmässigt. Inför det här mötet har Portland Timbers sex raka vinster i Major League Soccer. Det är med andra ord helt fel läge att möta dem.

Ett rakt spel hämtas

I hemmalaget är mittfältarna David Guzman och Andy Polo borta på landslagsuppdrag. Därutöver är ett par spelare skadade. Försvararna Roy Miller och Liam Ridgewell missar matchen, vilket även målvakten Jake Gleeson och mittfältaren Jack Barmby gör. Ett par tunga tapp för Portland Timbers, men den startelva laget sätter på planen är närmast den bästa möjliga. Samuel Armenteros väntas få en nyckelroll, precis som vanligt.

LA Galaxy har betydligt tyngre typ inför mötet. Jonathan dos Santos och Giovani dos Santos, två offensivt skickliga mittfältare, missar matchen. Det gör även Ola Kamara, som är en av lagets bästa målskyttar tillsammans med Zlatan Ibrahimovic. Bradford Jamieson och Rolf Felscher är båda skadade.

La Galaxy fortsätter att göra oss besvikna och inte heller på lördagskvällen förväntar vi oss ett bortalag som presterar. Portland Timbers vinner spelas till 1,70 gånger såsen hos William Hill.

  Rygga spelet hos William Hill – Få upp till 1 000 kr bonusspel!

Speltips:

Speltips:  Portland Timbers vinner
Odds:  1,70 (Jämför alla odds)
Bolag:  William Hill (Upp till 1 000 kr bonusspel)
Spelstopp:  23:00, lördag 2/6
TV:   
Stream:   

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.