7 augusti 2019 Krasnodar Porto Speltips

Speltips inför Porto – Lokomotiv Moskva 6/11: Över dubbla insatsen

Portugisiskt möter ryskt i Champions League – Porto mot Lokomotiv Moskva. Häromveckan, när de möttes i Ryssland, var skillnaderna tydliga och rimligtvis borde de vara det även här. Här hittar ni vårt speltips inför matchen.

Annons:

Grupp D är Champions Leagues kanske minst namnstarka sådana, innehållande dessa klubbar och Schalke 04 samt Galatasaray.

Här är det nummer ett mot nummer fyra. Porto med två vunna, ett kryss och noll förluster medan Lokomotiv Moskva förlorat hela bunten av matcher. Skulle närmast ett mirakel till för ryssarna att nå slutspelet. Europa League kan fortfarande vara inom räckhåll, men även mycket ska till för det.

Portos framfart under den första halvan av gruppspelet till trots, är riskerna fortfarande stora. Schalke 04 är blott två pinnar bakom och Galatasaray tre. Gäller att vidarehålla fokus, för det vänder fort i fotbollens värld – och konkurrensen är hård. Stenhård.

Vincent Aboubakkar, Tiquinho Soares och Chancel Mbemba kommer inte medverka för Portos del medan Otávio, Hernani samt Jorge är i riskzonen att behöva stå åt sidan med skador. Gästernas frånvarolista pryds av Aleksandr Kolomeytsev och Solomon Kvirkvelia. Fedor Smolov, Meciej Rybus och Vedran Corluka är tveksamma kort. En del att ta hänsyn till.

Klara skillnader

När Lokomotiv Moskva fick besök av Porto i den ryska huvudstaden Moskva var skillnaderna klara, även om det hade kunnat utvecklas annorlunda om ryssarnas Manuel Fernandes förvaltat sin chans från 11 meter redan efter tio minuters speltid.

Dessutom åkte mittbacken Solomon Kverkvelia på ett rött kort under slutforceringsperioden och han missar således denna match. Klart avbräck. En solklar pjäs i laget annars.

Porto kommer hit med stark form och har vunnit fem raka matcher med minst två baljors marginal. Aktierna stärks därmed i den portugisiska ligan, liksom de gör inför kvällens match.

En bit över dubbla insatsen får vi för att Porto ska vinna med minst två måls marginal och det bäddar för en placering. Interwetten är platsen.

Annons:
  Rygga spelet hos Interwetten – Få 1 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Porto -1,5 mål (asian handicap)
Odds: 2,10 (Jämför alla odds)
Bolag: Interwetten
Spelstopp: 21:00, tisdag 6/11
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.