Speltips inför Portugal – Holland 26/3: Fördel portugiserna

Spelbloggare Publicerat: 26 March 2018

VM-formen ska vässas på för Portugal och det med match mot nysatsande Holland när den nya veckan tar vid – och då tycker vi på Spelbloggare att det mesta talar till deras fördel. Vinner?

Kvällens match spelas på Stade de Genéve, i Schweiz. Glöm därför bort hemma-/bortafaktorn – här är det fifty-fifty ur den aspekten.

De europeiska mästarna, Portugal, är nedplitade som en av de största favoriterna, eller kanske uppstickarna, inför sommarens världsmästerskap, som ska spelas i Ryssland. Känslan är nästan uteslutande positiv efter ett välutfört kval samt den där EM-titeln för ett par år sedan. Till stora delar samma manskap nu.

Holland har satsat om på helt ny kula och hoppas under Ronald Koeman, som kommer från ett lika färskt som misslyckat tränaruppdrag i Everton, hitta tillbaka till den stora scenen. Landet missade VM, efter att ha hamnat bakom Frankrike liksom Sverige i kvalet, och pressen är stor på Koeman att vända på den här skutan.

“Starkare, mer samspelt och bättre spelare för spelare”

Mycket av snacket, som främst kritikerna lyft fram, runt Holland har varit att man får det svårt att komma tillbaka till toppnivån när Arjen Robben tackat för sina tjänster i landslaget – och det är verkligen att slå huvudet på spiken.

Men! Problem är faktiskt större än så. Även en spelare som Wesley Sneijder har lämnat. Generationsskiftet kan ta tid innan det bär frukt, om fallet ens blir som sådant. Gott om klass som försvunnit.

Förra veckan föll Holland även med 0-1 hemma mot England och prestationen var sannerligen ingen höjdare. Under perioder var man satta under hård press. Snurrade inte på som önskat.

Portugal känns desto starkare, mer samspelt och dessutom rentav bättre spelare för spelare. Det är inte utan anledning de höjts upp som en av favoriterna inför sommarens världsmästerskap.

För all del: vänskapsmatchen mot Egypten förra veckan lämnade kanske en del att önska, men tack vare två Cristiano Ronaldo-mål lyckades det åtminstone bli en vinst och det gör alltid mycket för självförtroendet. Också viktigt att just Real Madrid-stjärnan hittade rätt.

Det raka spelet på Portugal är värt att syna till oddset 2,25, som presenteras av Unibet.

  Rygga spelet hos Unibet – Sätt in 500, spela för 1 500 kronor!

Speltips:

Speltips: Portugal vinner, rak etta
Odds: 2,25 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (Upp till 1 000 kr bonus!)
Spelstopp: 20:30, måndag 26/3
TV:  Visas inte på svensk TV.
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: