Speltips inför PSG – Napoli 24/10: Tydlig favorit

Spelbloggare Publicerat: 24 October 2018

Hur ska Paris Saint-Germain kunna sättas stopp för? På Parc des Princes ser vi Napolis chanser att fälla krokben för dem som försvinnande små och således blir det ett favoritspel från vår sida.

Annons:

Inför matchen, samt den parallella mellan Liverpool och Röda Stjärnan, är det faktiskt Napoli som hittas på förstaplatsen i grupp C. Kan den här matchen undvika förloras, då ser det oerhört lovande ut…

Platsen i förarsätet har kunnat tas efter den så imponerande hemmavinsten över Liverpool senast. Det förlösande målet då kom i den 90:e minuten, via Lorenzo Insigne på ett kokande Stadio San Paolo. Premiären var däremot lite av en besvikelse, när man inte fick hål på Röda Stjärnan och spelade 0-0.

Samma Röda Stjärnan krossade PSG i sin tur med tennissiffrorna sex mål mot ett, om än på hemmaplan. Dessförinnan föll de med knappa, dock helt rättvisande utifrån hur matchbilden utvecklades, 2-3 mot Liverpool på Anfield.

Fransoserna är helt dominanta i den inhemska serien, precis som de alltid varit sedan år tillbaka, och har vunnit de tio inledande matcherna där. Målskillnaden är 37-6 och med tanke på den tunna konkurrensen är det enbart i Champions League som den stora utmaningen finns.

Facit senaste tre matcherna: 16-1 i målskillnad

Ser PSG som enorma favoriter inför matchen – som i princip alltid på Parc des Princes. Materialet är av absoluta världsklass och monsteroffensiven är den som sticker ut allra mest, med spelare som Edison Cavani, Kylian Mbappé och Neymar.

Vältajmat är det med helt toppad form som de kommer hit. Den första matchen efter uppehållet slutade i en 5-0-kross av Amiens SC och dessförinnan städades toppkonkurrenten Lyon av med samma siffror. Målskillnaden de tre senaste matcherna är nu 16-1. Sexton! Ett!

Napoli är för den delen också formstarka; har vunnit och hållit nollan i tre raka matcher, men här är nivån helt annorlunda och då får man det svårt att räcka till. Givetvis stärker 1-0-vinsten över Liverpool tron på en skräll. Napoli hemma kontra borta är dock två vitt skilda saker.

Addera på det en del skadebekymmer hos italienarna. Vlad Chiriches är out och mest sannolikt missar även Amin Younes, Alex Meret, Faouzi Ghoulam samt Simone Verdi matchen. Därutöver frågetecken runt Lorenzo Insignes status.

PSG saknar fortsatt Layvin Kurzawa, Dani Alves, Colin Dagba och eventuellt Jesé. Långtifrån några jättebekymmer.

En hemmatrea? Det är tanken. Och siffrorna bör också kunna bli av den större varianten.

Vi spelar PSG -1,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka om de vinner med uddamålet – till finfina 1,70x hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få en unik bonus: 200% extra upp 1 000 kr!

Annons:

Speltips:

Speltips: PSG -1,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,70 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard
Spelstopp: 21:00, onsdag 24/10
TV:  tvtio logo viasatultrahd logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.