Speltips inför PSG – Röda Stjärnan 3/10: Nu smäller det!

Spelbloggare Publicerat: 3 October 2018

Paris Saint-Germain mot serbiska Röda Stjärnan. Här är skillnaderna extremt betydande och en skräll borde knappast finnas på kartan. Är det värt att lämna sitt förtroende i händerna på fransoserna?

Annons:

Det var en brutal kamp in i det sista, stenhårt arbete över hela banan och med en dos flyt som Röda Stjärnan klarade av att fixa 0-0 mot Napoli i den historiska Champions League-premiären.

Från en lyckad Europa League-sejour förra året och ett fantastiskt CL-kval detta, har serberna återfått viss europeisk status. Men här, vad ska de ha att sätta emot? Gruppspelsmotstånden är alltså Napoli, PSG och Liverpool…

Turningen får därför kanske främst ses som ett sätt att samla ihop erfarenhet; att fortsätta växa och visa att de ändå kan komma undan utan att svansen mellan benen på den här nivån. Och efter premiärkrysset är såklart mer i siktet.

Paris Saint-Germain åkte på lika välförtjänt som snöplig förlust borta mot Liverpool i premiären. 0-2 hämtades förvisso in till 2-2, men på stopptid kunde britterna skicka in den avgörande baljan. Över 90 minuter var det inte mycket till snack om saken – PSG hade fatala problem, i alla delar av banan.

Nu är det enbart en trea som räknas för PSG, hemma i den franska huvudstaden, mot gruppens väntade slagpåse. En ”walk in the park”?

Förkrossande siffror att vänta?

Det är inte en liten frånvarolista som PSG kommer till spel med, där Layvin Kurzawa, Dani Alves samt Gianluigi Buffon är out. Lass Diarra, Colin Dagba, Julian Draxler, Thomas Meunier och Jesé är står som tveksamma. Detta medan Röda Stjärnan ”enbart” saknar Nikola Stojiljkovic och eventuellt Vujadin Savic.

Trots detta – hur skulle PSG inte kunna vinna det här med bekväma, eller till och med rentav förkrossande siffror?

Vid flera rekar har vi höjt upp Röda Stjärnans försvarsspel till skyarna, men i en match som denna räcker de rimligtvis inte till. PSG är fyllt av toppklass och offensiven, med Edison Cavani, Kylian Mbappé samt Neymar i spetsen, är fruktad i hela världen.

Det ska också nämnas att serberna var illa, illa ute redan i premiären mot Napoli. Nu skruvas svårighetsgraden upp flera hack, borta mot en av de stora CL-favoriterna.

-3,0 mål (asian handicap) på PSG synas till 2,05 gånger pengarna hos Titanbet. Spelet innebär att vi får insatsen tillbaka om de vinner med tre baljors marginal.

Annons:
  Rygga spelet hos Titanbet – Få 2 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: PSG -3,0 mål (asian handicap)
Odds: 2,05(Jämför alla odds)
Bolag: Titanbet
Spelstopp: 18:55, onsdag 3/10
TV:  viasatfotboll logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.