23 juli 2019 PSV Basel Speltips

Speltips inför PSV – BATE 29/8: Proppen ur!

Vi skruvar upp nivån ett par hack inför CL-playoffreturen mellan holländska PSV och vitryska BATE. Liksom det blev förra veckan borde proppen kunna åka ur rejält. Målpartaj?

Annons:

Är chansen borta?

BATE anseddes redan inför det här dubbelmötet ha en försvinnande liten chans att passera ett klart namnstarkare PSV och i och med förlusten i hemmamötet, dessutom med tre insläppta mål, 2-3, är uppförsbacken extremt brant.

Gnistan väcktes vid flera tillfällen till liv i matchen, exempelvis när den forne Arsenalspelaren, Aliaksandr Hleb, prickade in 2-2 i den 88:e minuten – men bara sekunderna senare kom käftsmällen som ställer till det så.

Av rapporter att döma var det en jämn historia, som resultatet och utvecklingen i matchen indikerar på. Den spelförande parten var PSV, men BATE kom till sina chanser likväl. Någonting som skulle kunna tala för vitryssarna är att båda bortamöten i CL-kvalet hittills landat i vinster. Å andra sidan är PSV en helt annan motståndare än finska HJK och azerbajdzjanska Qarabag.

PSV visar i sin tur på gryende form inför returen. De fyra senaste matcherna har vunnits, varav tre av dessa på bortaplan, och den holländska serien toppas med full pott när tre matcher avverkats.

“Anfallsspelet sitter perfekt”

Det kan finnas en liten risk att den här matchen helt tappar dess intensitet om PSV skulle rycka ifrån, ha exempelvis 2-0 på tavlan, men vi tycker ändå att det mesta talar för en målrik match i Eindhoven.

BATE visade ändå att de klarar av att såra motståndarna, även om det såklart är skillnad på hemma- och bortaplan. Skapades en hel del i det första mötet. Det släpptes dessvärre bara till alldeles för mycket.

Gott om målrika matcher har PSV varit inblandade i på sistone och anfallsspelet tycks ha satts alldeles perfekt. Av de här fyra uppradade vinstmatcherna har alla passerat 2,5 mål och två av dem 3,5.

Med ett sämre bortalag som måste blotta sig – proppen ur?

Över 3,5 mål testas gladeligen till 2,62 gånger degen hos Paf.

Annons:
  Rygga spelet hos Paf – Få 100 kr omsättningsfri bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Över 3,5 mål
Odds: 2,62 (Jämför alla odds)
Bolag: Paf
Spelstopp: 21:00, onsdag 29/8
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.