Speltips inför RB Salzburg – Röda Stjärnan 29/8: Vinnande koncept

Spelbloggare Publicerat: 28 August 2018

Spelen fortsätter pricka på löpande band när Röda Stjärnan spelar och detta fortsätter ha en försvinnande liten inverkan på oddssättarna och marknaden. När serberna besöker RB Salzburg i jakten på en Champions League-plats blir det återigen fokus på målen…

Annons:

Mållöst. Chanssnålt. Mindre underhållande. Det var den första halvan av detta dubbelmöte summerat i dess enklaste form – Röda Stjärnan mot Salzburg.

Det är klart att Röda Stjärnan helst av allt hade sett till att vinna hemmamatchen, för att stå inför en snäppet enklare uppgift här i returen. Men utan ett insläppt bortamål ser deras chanser fortfarande hyfsade ut. Om ni frågar spelbolagen – 1,36-3,25. Kanske kan det finnas lite skrällvärde att hämta där?

Den så stabila defensiven är Röda Stjärnans succérecept, det är bara att se förra årets Europa League. Men likadant är det för den delen även hemma i Serbien och har varit så i det här CL-kvalet. Kan Röda Stjärnan återigen etablera sig på den europeiska scenen?

Salzburg har även de försökt ta plats på Europascenen under flera års tid. Stora ekonomiska muskler har inneburit dominans i Österrike, men ännu har de inte nått ända dit utanför landsgränsen. Nu blir det minst spel i Europa League och mest sannolikt Champions League. Den här chansen har de väntat på!

Samma underspel

Att byta strategi – såvida spelbolagen inte reagerar kraftigt – vore väl omdömeslöst med tanke på vilken lycka vi haft på spelfronten i Röda Stjärnans matcher? Succéreceptet: underspel, underspel och åter underspel… Prickat spel efter prickat spel.

Exempelvis plockade vi undern på 2,5-målslinan förra veckan. Det prickade utan minsta problem. Nu kör vi på samma koncept.

Röda Stjärnan är extremt stabila bakåt i banan, även mot tuffare motstånd. Det har de bevisat vid upprepande tillfällen. Detta är dock på viss bekostnad av offensiven och de täta Europamatcherna radas upp en efter en.

Salzburg kommer trycka på, det kan vi räkna med, men är inte direkt pressade från start i och med krysset borta. Mot ett välorienterat och noggrant motstånd kan det åtminstone dröja innan nollan spricker och det hela eventuellt öppnas upp.

Under 2,5 mål blir alltså vårt speltips – till 1,72x hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Paf – Få 100 kr omsättningsfri bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1,72 (Jämför alla odds)
Bolag: Paf
Spelstopp: 21:00, onsdag 29/8
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.