Speltips Real Betis Alavés

Speltips inför Real Betis – Racing Santander 6/12: Över trippla insatsen

Planen är mer än att trippla insatsen inför den förhållandevis spännande Copa del Rey-returen mellan Real Betis och Racing Santander. Vårt speltips hämtas från målmarknaden och är fokuserat på den första halvleken specifikt.

Annons:

För över en månad sedan spelades det första mötet mellan Racing Santander och Real Betis i den spanska cupens sextondelsfinal – en match som de senare nämnda fick en smakstart på, satte 1-0 från 11 meter via Sergio León och därefter lyckades hålla tajt i. Målproduktionen stannade helt av därefter och den stora fördelen är således Primera División-klubbens.

Men ska de vara helt utan fara här? Ytterst tveksamt, menar vi. Ja, även om fördelen trots allt är relativt stor och att det råder betydande skillnader mellan de medverkande parterna.

Racing Santander huserar i den spanska tredjedivisionen, grupp B, och har där varit dominanta under de inledande 15 matcherna; hittas på förstaplatsen med en resultatrad om 11-3-1. Den klara playoffplatsen mot andradivisionen ska vara nära, fastän det alltjämt är tidigt in på säsongen. För närvarande känns de emellertid vara på en helt annan nivå än konkurrenterna.

I Real Betis är siktet på att nå ut i Europa på nytt – årets Europa League-slutspel är de faktiskt redan klara för – och så hård som konkurrensen om de platserna är i Primera División och att man hamnat lite, med betoning på: lite, på efterkälken står en blytung match mot seriens nästjumbo, Rayo Vallecano, på schemat dagarna efter denna fajt.

Avvaktande start på matchen

Givetvis skulle det sitta väl på sin plats för Real Betis att avancera vidare i cupen, men seriespelet är helt prioriterat och det här är en match de sannolikt mest vill beta av – utan att det tär för mycket på krafterna. Rotation att vänta. Ganska lika startelvor från senast de möttes, från båda parter?

Omvända mötet fick Betis, som nämnt, in en tidig balja – matchens enda – för att matchen sedermera tappade i intensitet; skapades försvinnande lite av såväl Racing Santander som Real Betis.

Vi får känslan av att den här matchen kan utvecklas vidare som förra mötet avslutades – ett Real Betis som håller det tajt och för dansen utan att riskera speciellt mycket.

Målunderspelen i allmänhet lockar oss, men vi får också värdera in att det mycket väl kan komma att riskeras en del från Santander – eller eventuellt även Betis – framåt slutspurten och då tittar vi hellre närmare på den första halvleken.

Under 0,5 mål i halvtid tas till 3,20 gånger pengarna hos LeoVegas.

Annons:
  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 2 000 kronor bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 0,5 mål (första halvlek)
Odds: 3,20 (Jämför alla odds)
Bolag: LeoVegas
Spelstopp: 20:45, torsdag 6/12
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.