27 september 2018 Girona Real Betis Speltips

Speltips inför Real Betis – Real Sociedad 1/3: Hur i hela världen tänker oddssättarna här?

Hur i hela världen tänker oddssättarna här? De ställer ut oddsen nästan exakt femtio-femtio inför Real Betis – Real Sociedad, med viss övervikt de sistnämnda, och det menar vi på Spelbloggare vara totalt missvisande.

Real Betis håller på att bli en aspirant på Europaplatserna på allvar nu. Med tre vinster på de fyra senaste matcherna – övrig slutade i en 3-5-förlust mot Real Madrid – har de stärkt deras aktier på Primera Divisións övre halva och kan numera inte annat än att räknas som en kandidat för Europa League.

Däremot kan man diskutera och ifrågasätta huruvida Real Betis med deras spelarmaterial faktiskt ska vara där uppe och tampas, men nu är alltså fallet sådant.

Real Sociedad är en helt annan historia – en omvänd sådan. Från starka Europakandidater, till att vara en bit nere på den undre tabellhalvan. En missberäkning modellen större, utan tvekan.

Givetvis finns det tid för Sociedad att putsa på deras siffror, men att bli en del av topp sex ser det knappast ut att bli. Gäller att stoppa blödningen, skörda bättre resultat och helt enkelt se hur långt det räcker.

Valet av spel enkelt

Oddssättarna menar att det är – femtio-femtio.
Vi undrar – hur i hela världen tänker de då?!

Real Betis har visat klart större styrka än Real Sociedad under hela spelåret i allmänhet och de senaste månaderna i synnerhet. De senare nämnda har sedan slutet av november 2017, 17 matcher spelade, bara vunnit tre – och det är alltså ett facit som Real Betis kan stoltsera med på de fyra senaste.

Bortaspelet har varit den stora akilleshälen, även om hemmaresultaten även de är under all kritik. Fem raka förluster på resande fot för Sociedad. Bland annat har Europa League trillats ut under denna period, först efter 2-2 hemma och 1-2 i baken borta mot österrikiska RB Salzburg.

Skadeproblemen spelar in för bortalaget, som har bland andra Willian José, Xabi Prieto samt Gerónimo Rulli på frånvarolistan. Raúl Navas och Imanol Agirretxe står som tveksamma.

Nu har även Real Betis vissa skadebekymmer – Jordi Amat samt Andrés Guardado osäkra, bland annat – men de är knappast exceptionella på något vis.

Offensivt sprudlar Betis, defensivt läcker Sociedad. En chans- och målrik match borde vara att vänta – men framförallt håller vi värdskapet som hyfsat klara favoriter, varpå valet av spel blir enkelt.

Real Betis spelas med +0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid kryss – till mycket fina 2,01x hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Real Betis +0 mål (asian handicap)
Odds: 2,01 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (Unik: 200% extra – upp till 1 000 kronor!)
Spelstopp: 19:30, torsdag 1/3
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 38%
X: 26%
2: 38%
Över 2,5 mål: 67%
Under 2,5 mål: 37%