1 maj 2018 Real Madrid Bayern München speltips Champions League

Speltips inför Real Madrid – Atlético Madrid 8/4: Slaget om huvudstaden

En viss spelare är i strålkastarljuset och får förtroendet som målskytt inför söndagens blytunga huvudstadsderby mellan Real Madrid och Atlético Madrid, som slåss med varandra om silvermedaljen i Primera División.

Derby, på derby, på derby! Ja, som vi njuter! Vilken helg!

Här handlar det om ett blytungt Madridderby. Slaget om huvudstaden – och den fortsatta kampen om ligans silvermedalj. För att Real Madrid ska kunna väcka liv i det hela, krävs nästan en vinst här. Med åtta matcher kvar att avverka skiljer fyra poäng dem åt.

Den stora räddningen för det här, hittills, misslyckade spelåret för Real Madrids del är dock trots allt – Champions League. De har redan ena foten i semifinalen efter att ha städat av Juventus med 3-0 – på bortaplan! Där kan man snacka styrkebesked. En titel där och man kan leva samt komma undan med att ha blivit totalt bortgjorda av Barcelona i La Liga.

Atlético Madrid har också mer att spela för ute i Europa, om än i Europa League. Veckans inledande möte mot Sporting CP, också kvartsfinal, vann de med stabila 2-0 och allt talar för att de blir en del av semifinalerna.

Så – vad skulle stoppa lagen från att vara helmotiverade här? En sportsligt betydelsefull match, men framförallt ett derby är vad det handlar om. Alltid lite extra i potten: heder och ära!

Lagen har med all säkerhet varsin spelare borta inför matchen, av rapporter att döma: Real Madrid med Nacho och Atlético med Filipe Luís out. Dessutom står Raphael Varane, Real, och Sime Vrsaljko samt José Giménez, Atlético, som osäkra.

19 mål på nio matcher

Oftast är de mest tänkbara av målskyttarnas odds rejält nedtryckta och värde hittas således sällan.

Men när vi får snudd på dubbla degen för Cristiano Ronaldo, i rådande form, som målskytt – då är det väl värt att klippa till? Portugisen är alldeles fantastisk just nu och radar upp målen på löpande band, som om det vore det enklaste i världen.

Vi börjar med att låta statistiken tala sitt klara språk: han har målat i nio raka matcher för Real och på dessa har det blivit 19 baljor till antalet. I veckan var han matchens stora gigant mot Juventus, hittade nätet vid dubbla tillfällen och ena målet var ett av hans karriärs absolut snyggaste.

Och ja, hela Real Madrid är i toppform: har vunnit sex raka matcher samt 11/12 senaste. God chans i matchen, för att såväl vinna som att hitta nätet, och då vore det långtifrån ologiskt om just Ronaldo antecknades i protokollet.

1,97 x insatsen för målskyttespelet – det köper vi! Unibet är platsen. Insatsen tillbaka om han inte skulle starta matchen.

  Rygga spelet hos Unibet – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Cristiano Ronaldo målskytt – ja
Odds: 1,97 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (Upp till 1 000 kr bonus!)
Spelstopp: 16:15, söndag 8/4
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 57%
X: 25%
2: 19%
Över 2,5 mål: 56%
Under 2,5 mål: 49%