26 maj 2018 Real Madrid Liverpool Speltips

Speltips inför Real Madrid – Deportivo La Coruna 21/1: Tydlig övertro

Spelbolagen har minsann gått helt bananas inför söndagens La Liga-möte mellan Real Madrid och Deportivo La Coruna. Målfest? Skulle inte tro så va…

Redan tidigt på söndagseftermiddagen är det dags för Real Madrids match hemma mot Deportivo La Coruna i La Liga. Här känns det som att spelbolagen unisont har införskaffat sig en orimlig förväntan på mål och underhållning.

Ni är säkert inte många som har missat det faktum att Real Madrid har haft det relativt kämpigt på sistone. Visst, laget gör ofta jobbet och vinner majoriteten av sina matcher, men den där självklarheten som gjorde laget till ohotad etta i världen under lång tid är som bortblåst. Kanske är laget lite väl omotiverade just nu? Hur som helst gör det ofta att prestationerna, inte minst offensivt, blir lite väl lama.

Ser vi till lagets senaste matcher är inte heller resultatraden mycket att hänga i garnen. Ynka två vinster på lagets sex senaste matcher – varav båda två i cupspelet – vittnar om precis det vi försökt trycka på här. Det är inte samma Real Madrid längre. Det är helt klart värt att ha med sig inför den här matchen mot Deportivo La Coruna.

Gästerna kan streta emot

Den risiga formen till trots är det självklart att det råder stor klasskillnad mellan de här båda lagen. Konstigt vore väl annars. Å andra sidan är Deportivo La Coruna ett sådant lag som ofta kan streta emot hyfsat och som sällan gör bort sig å det grövsta. 4-0 borta mot FC Barcelona var såklart ingen höjdare, men i övrigt förlorar laget sällan med mer än två mål. Det kan också vara värt att ha med sig.

Hos gästerna är Federico Valverde och Fede Cartabia inte tillgängliga, medan Sidnei och Raul Albentosa kommer att testas sent. För hemmalaget är Sergio Ramos, den ständiga hotet på offensiva fasta, och Luca Zidane indisponibla till följd av skador.

Här tror vi såklart på att Real Madrid vinner till slut. Förmodligen blir det ganska komfortabelt också. Å andra sidan tror vi inte på en målmässig urladdning, utan tänker oss att det stannar på mellan 2 och 4-0.

Under 4,5 mål spelas till 1,73 gånger krämen hos Betway. Det känns väldigt högt.

  Rygga spelet hos Betway – Få upp till 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Under 4,5 mål
Odds:  1,73 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betway (Upp till 1 000 kr bonus)
Spelstopp:  16:15, söndag 21/1
TV:   
Stream:   

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 88%
X: 10%
2: 6%
Över 2,5 mål: 83%
Under 2,5 mål: 20%