Speltips inför Real Madrid – Leganés 1/9: (Litet) bud på skräll

Spelbloggare Publicerat: 1 September 2018

Santiago Bernabéu är platsen. De medverkande är Real Madrid och Leganés. Och vi levererar er läsare ett smakrikt speltips från matchen. Skräll att vänta?

Annons:

Lördagen bjuder på tre matcher från spanska La Liga och vi zoomar in på den sena sådana, med start 20:45. Strive sänder matchen och varför inte passa på att öka pulsen med ett spel på densamma?

Real Madrid har börjat vänja sig med ett liv utan Cristiano Ronaldo och ännu inte vacklat alls. Såväl Getafe som Girona har varit enkla hinder att passera, skörden är sålunda toppad och jakten på titeln ska bara intensifieras alltmer. Laget är ute efter revansch! Och såklart att spela hem Champions League på nytt…

En som klivit fram efter försäljningen av Ronaldo är Karim Benzema, som hade det extremt svårt förra året. Två baljor blev det senast när Girona krossades med 4-1 och i den europeiska supercupfinalen hittade han nätet vid ett tillfälle.

Det är som vitt skilda världar mellan Real och Leganés. De senare nämnda var på vippen att åka ner i seriesystemet under fjolåret och har som primära och enda mål att överleva på nytt.

Än så länge är Leganés vinstfria, men positiva tendenser syns till. De var bara sekunder från att stjäla poäng från Athletic Bilbao i premiären – 1-2-baljan, det sista, kom i den 93:e minuten – och förra veckan hämtades 0-2 in till 2-2 i  den andra halvleken mot Real Sociedad.

Alexander Szymanowski är skadad och saknas för Leganés, där även Raúl García samt Unai Bustinza är tveksamma pjäser. Jesús Vallejo är i sin tur enda avbräcket för Real Madrid.

Överdrivna favoriter

Undertecknad kan känna att Real Madrid presenterats med ett lite väl stort favoritskap inför matchen, de skillnader som råder till trots. Då är det bara att ta position för skrällspelen.

En pinne på två tuffa matcher är facit för Leganés, som spelat bra fotboll under stora perioder – i synnerhet offensivt. Det stora frågetecknet är om de förmår att hålla Real Madrids stjärnspäckade offensiv i schack, särskilt nu när fyra mål redan är insläppta.

Nu kommer vi få se ett Leganés som backar hemåt, tajtar till det och febrilt försöker hålla den nolla de har från start intakt. Kan dröja innan Real Madrid hittar rätt – och känslan är att det kan bli lite av en liknande match som den mot Getafe i premiären, vilka vanns med 2-0.

1,73 gånger pengarna för Leganés +2,75 mål (asian handicap) – halva insatsen tillbaka om de förlorar med exakt tre mål – är fullt acceptabelt betalt.

Annons:
  Rygga spelet hos Titanbet – Få 2 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Leganés +2,75 mål (asian handicap)
Odds: 1,73 (Jämför alla odds)
Bolag: Titanbet
Spelstopp: 20:45, lördag 1/9
TV: 
Stream:  strive logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.