Speltips inför Real Madrid – Leganés 24/1: Alldeles för stort favoritskap

Spelbloggare Publicerat: 24 January 2018

Här är det på tal om rejäl överskattning! Speltips, odds och allt inför cupreturen mellan Real Madrid och Leganés tar ni bäst del av här, hos oss på Spelbloggare. Bud på skräll?

Semifinalisterna ska koras – och från detta dubbelmöte hade Real Madrid det stora favoritskapet på förhand. Inför returen är det ännu större.

Första mötet var tillknäppt, en äkta nagelbitare. Det hade kunnat sluta med fördel åt vilket håll som helst, men ett kraftigt roterande Real Madrid fick in matchens första och enda mål med en minut kvar av ordinarie speltid. Stor hjälte blev Marco Asensio.

Betyder detta att det är kört för Leganés del? De måste alltså vinna på Santiago Bernabéu, vilket skulle krävas en storartad insats för, men vi ska också påminnas om att Real Madrid väntas rotera hejvilt i startelvan. Av den första matchen att döma ska det inte vara helt kört, eller?

Real Madrid har varit en enorm besvikelse under säsongen och drömmen om ännu en serietitel är släckt sedan en bra tid tillbaka. Stora fokus nu: Champions League-slutspelet samt att säkra en plats dit nästa år. En cuptitel skulle för den delen inte sitta illa heller.

Senast stod Real Madrid för årets bästa insats, när de vände 0-1 till en förkrossande 7-1-seger över Deportivo La Coruna. Gareth Bale och Cristiano Ronaldo – samt Nacho också – smällde in två baljor vardera. Av stor betydelse att anfallsduon hittar rätt framöver också.

Och Leganes, då? De simmar runt i mittenskiktet av Primera División och kontraktet verkar inte vara i fara. Således succé!

Plusspel på Leganés

Formkurvan pekar neråt för Leganés, men vi vet om att det finns kapacitet hos dem. De är inte den typen av lag som blir helt uppsnurrade, utan har faktiskt inte förlorat en enda av de 11 senaste matcherna med siffror större än uddamålet.

Och vi ska ta stor hänsyn till Real Madrids väntade rotation, liksom i det inledande mötet. Gälla som favoriter ska de förstås likväl, i såväl dubbelmötet som matchen, men vi väntar oss inte att de kör över ett kapabelt Leganés.

Lite liknande matchbild som senast? Det hade inte varit missvisande om den matchen slutade oavgjort. Inte heller helt ologiskt om Leganés till och med vunnit. Tätt och jämnt från början till slut.

I cupspelet har Real Madrid haft problem med klart sämre motstånd än Leganés – Fuenlabrada, tredjedivisionen, och Numancia, andradivisionen. Hemmamatcherna i de dubbelmötena har båda slutat 2-2.

Köper Leganés +2,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka om de förlorar med exakt två mål – till 1,85x hos Titanbet utan att blinka.

  Rygga spelet hos Titanbet – Få 2 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Leganés +2,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,85 (Jämför alla odds)
Bolag: Titanbet (Unik: 2 000 kronor välkomstbonus!)
Spelstopp: 21:30, onsdag 24/1
TV:  viasatfotboll logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: