9 februari 2019 Atlético Madrid Real Madrid Speltips

Speltips inför Real Madrid – Real Sociedad 10/2: Kortspel från spanska kvällsmatchen

Två uppretade lag i form av Real Madrid och Real Sociedad gör upp under lördagskvällen. Risk att saker och ting går överstyr ute på planen? Fokus: korten!

Lördagens kvällsmatch från Primera División spelas mellan två av Primera Divisións största besvikelser. Real Madrid, som är både CL- och seriemästare, är bara placerade fyra i tabellen och har exempelvis nästan 20 pinnhål upp till Barcelona på toppen av kullen. Inte mycket som klaffat rätt för ”Marängerna”…

Utöver det har klubben skickats ut ur Copa del Rey – av Leganés. Bortamötet vann man faktiskt, för att oväntat förlora hemma och det blev respass ur cupens kvartsfinal på färre bortamål.

Enda sättet att få plåster på såren vore en succé i Champions League, som de stått så starkt i de senaste åren – tre av de fyra senaste upplagorna har vunnits. Åttondelsfinal mot urstarka Paris Saint-Germain står på onsdagsmenyn. Blickarna redan där?

Skadesituationen har lättats upp en hel del för kvällens värdskap inför matchen. Enda avbräcken är nu på Luca Zidane, Jesús Vallejo och eventuellt Dani Ceballos. För Real Sociedad är duon bestående av Carlos Martínez samt Adnan Januzaj, skadade, inte tillgängliga.

Real Sociedad, då? På en blek plats 14 hittas de, som en klubb aktuell för ännu ett Europaäventyr på förhand. Nu verkar fallet alltså inte bli så, även om racet inte är helt över. Sist bröt de en förlustsvit om fyra matcher – och vilken reaktion det var! Deportivo La Coruna snurrades upp på läktaren och siffrorna skrevs hela 5-0 på Anoeta.

Liksom för Real Madrid, har Real Sociedad Europaspel som väntar under veckan som kommer – om än i Europa League. Första hindret att passeras: österrikiska Salzburg.

30 punkter skiljer spelbolagen åt

Ett uppretat Real Madrid. Ett uppretat Real Sociedad, nu också med blodsmak i munnen. Är det inte som bäddat för en match som spårar ur lite smått, fylld med kampmoment och tjuvnyp? Det är åtminstone vad vi tänker.

Känslan är dessutom att Sociedad ska kunna streta emot och i alla fall hålla det här tajt mot ett svajigt motstånd, varpå det ovanstående påståendet stärks ytterligare.

Kvällens kortlina ställer Betser ut på 4,5. Real Madrids matcher snittar 4,4 ost- och 0,2 tomatskivor och Real Sociedads 3,8 respektive 0,1. Knappast den mest övertygande statistiken, förstås, men förutsättningarna ser vi också som lite speciella här. Som nämnt.

En hyfsat passande huvuddomare har vi dessutom som ska hålla visselpipan – Alejandro Hernández. Hans dömda matcher i årets Primera División har ett snitt på 4,8 gula och 0,35 röda kort.

1,91x får vi för överspelet på 4,5-kortlinan, vilket kan jämföras med Unibet som betalar nästan 30 punkter mindre för samma spel.

Observera att ett rött kort rättas som två i statistiken och maxsumman för en och samma spelare således är tre stycken.

  Rygga spelet hos Betser – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Över 4,5 kort
Odds: 1,91 (Jämför alla odds)
Bolag: Betser (1 000 kronor välkomstbonus!)
Spelstopp: 20:45, lördag 10/2
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 79%
X: 14%
2: 9%
Över 2,5 mål: 65%
Under 2,5 mål: 39%