Speltips inför Real Sociedad – Barcelona 15/9: Målspel testas

Spelbloggare Publicerat: 14 September 2018

Ett suveränt Barcelona hoppas hämta hem ännu en trea till Primera División-tabellen när de besöker Real Sociedad på Anoeta. Speltips, odds och startelvorna inför matchen hittar ni bäst här.

Annons:

Tre matcher, alla på bortaplan och nu premiärspelar Real Sociedad inför hemmapubliken – och det blir att rivstarta direkt, med tuffaste möjliga motstånd i Barcelona.

Hur står det då till med formen? Svårt att sia. Premiären var fantastisk, en vinst över Villarreal, för att sedermera kryssa mot Leganés och till sist torska med uddamålet mot Eibar. Blandad kompott med andra ord.

Gemensamma faktorn i matcherna har däremot varit ett vasst anfallsspel kombinerat med en desto svajigare defensiv. Öppna och underhållande matcher, men hur effektivt blir det över tid?

Barcelona ser urstarka ut och före uppehållet peakade de rejält med en 8-2-kross av Huesca. Givetvis kunde motståndarnas försvarsspel ifrågasättas, men åtta mål framåt trots allt åtta mål framåt…

Dessförinnan hade det blivit en 1-0-vinst över Real Valladolid samt en 3-0-dito över Deportivo Alavés. Tacksamt spelschema hittills och här väntar den, på pappret, i särklass tuffaste matchen hittills.

Mindre öppet

Tror att det här kan bli tätare än man först tror – en mindre öppen match. Anledningarna är flera till antalet.

Det må ha varit en del fart och fläkt i Real Sociedads matcher, men det också i matcher där man velat sätta ton och höja tempot. Här är det helt tvärtom; man ska bara täppa till bakåt och försöka sätta käppar i hjulen för Barcelonas offensiva maskineri.

Det är inte otänkbart att katalanerna städar om lite i startelvan, eller försöker ta en del tidiga byten, eftersom Champions League-premiären bara är tre dagar borta. Där väntar holländska PSV på Camp Nou. Gör inte mer än nödvändigt här? Försöker spara på krafterna?

Mycket bollrullande för Barcelona – lite färre situationer i respektive straffområde? Det är lite vartåt vi lutar.

Att Sociedad då riskerar att komma till spel utan anfallsspjutet och den självklara målskytten, Willian José, kan innebära problem. Mycket udd som försvinner.

Under 3,5 mål spelas till 1,73 gånger pengarna hos Expekt. Det är ett spel som trots allt prickat i två av tre matcher för såväl Real Sociedad som Barcelona.

Annons:
  Rygga spelet hos Expekt – Få 500% extra upp till 500 bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 3,5 mål
Odds: 1,73 (Jämför alla odds)
Bolag: Expekt
Spelstopp: 16:15, lördag 15/9
TV: 
Stream:  strive logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.