Speltips inför Real Valladolid – Barcelona 25/8: Överdrivet favoritskap

Spelbloggare Publicerat: 25 August 2018

Varför inte avrunda kvällen med fotboll från spanska Primera División? Nykomlingen Real Valladolid hoppas göra livet svårt för de regerande mästarna, Barcelona, på Estaio José Zorrilla. Lyckas de?

Annons:

22:15 på streamingtjänsten Strive. Där ska ni sitta om det här är en match som lockar, när Barcelona står inför en bortamatch som kan bli mer svårspelad än vad oddssättarna och marknaden vill tro.

Det dröjde i premiären för Barcelona innan islossningen kunde komma. Deportivo Alavés höll nollan intakt ända till den 64:e minuten, innan det därefter rann på. Leo Messi stod för dubbla baljor och inhoppande Philippe Coutinho för en. Slutresultatet – tre mål mot noll.

Den bästa prestationen var det kanske inte som katalanerna stått för, men en vinst är en vinst och till sist var det ändå med betryggande siffror som den kunde inkasseras. Här väntar ännu en match där de står som storfavoriter. Den raka tvåan står exempelvis som bäst i 1,19 gånger pengarna.

Real Valladolid var en av de tre klubbar som studsade upp från förra årets Segunda División, tillsammans med Rayo Vallecano och Huesca. Detta tack vare en fantastisk slutspurt på säsongen och ett helgjutet playoff. Både Sporting Gijón och Numancia viftades bort som om det vore det enklaste i världen.

Här uppe i förstadivisionen är det primära och egentligen enda målet att – överleva. Lyckas de eller ej? Det kan, såklart, enbart framtiden utvisa. Premiären slutade i alla fall med en pinne borta mot Girona, 0-0.

Hemmalaget kommer till spel utan David Mayoral, Luismi samt eventuellt Ivi. Barcelona har Denis Suárez samt Jesper Cillessen tveksamma och Sergi Samer indisponibel. Ingenting av nyhetsvärde på den fronten egentligen.

Real Valladolid ställer upp försvarsmuren

Vissa bekymmer hade Barcelona ändå i deras premiär och det dröjde en bra tid innan det hela lossnade. Detta trots, precis som väntat, ett massivt bollinnehav och ren dominans ute på banan.

I Real Valladolids premiär handlade mycket om försvarsspelet – och det satt de till punkt och pricka i och med att matchen slutade mållös. Ett utfall de ska vara tillfredsställda med. Nu kommer det bli att falla bakåt ännu mer i positionerna, mot en motståndare av helt annan kaliber.

Trots att nivån omedelbart höjs så pass högt, tänker vi att Valladolid åtminstone ska kunna streta emot och hålla siffrorna nere. Vad man har att erbjuda i omställningsspelet är desto mer tveksamt. Lär bli försvinnande lite av den varan.

Gästerna har studsat upp som lite väl stora favoriter och då kan ett handikappspel på Valladolid locka, men vi känner oss mer bekväma med ett underspel under lördagskvällen.

Under 3,5 mål till 1,77 gånger pengarna hos Titanbet faller valet bestämt på.

Annons:
  Rygga spelet hos Titanbet – Få 100% extra upp 2 000 kronor bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 3,5 mål
Odds: 1,77 (Jämför alla odds)
Bolag: Titanbet
Spelstopp: 22:15, lördag 25/8
TV: 
Stream:  Strive

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.