21 november 2019 Antwerp Gent Speltips

Speltips inför Real Zaragoza – Osasuna 8/10: Givet målspel

Matchutbudet på fotbollsfronten är lite halvdant i samband med att den nya veckan tar vid, men det finns en del guldkorn att hämta ut – som i mötet mellan Real Zaragoza och Osasuna i den spanska andradivisionen.

Annons:

Mitten. Varken mer eller mindre, just nu i alla fall.

Under serieupptakten har det varit mellanmjölk från såväl Real Zaragoza som Osasuna, men när serien är så pass ung finns det alltjämt möjlighet till att koppla kontakt med toppen liksom det finns en risk att dras in i nedflyttningsstriden.

Zaragoza inledde serien väl, för att nu ha fått en reaktion och tappa momentum. Innan krysset senast, den delade potten med Albecete, hade två raka matcher förlorats och i denna trematchersradda är hela sex mål insläppta, två i varje. Kan detta betyda att de är en favorit i fara denna afton? Långtifrån otänkbart. Den raka ettan står i oddset 2,10 som bäst.

Gästerna, då? De är platsen och pinnen bakom kvällens motståndare; har varit inblandade i flera täta matcher, präglade av relativt solid defensiv och offensiv uddlöshet. Av de två senaste finns mycket positivt att hämta ut, båda matcher som spelats på hemmaplan: 0-0 mot Numancia och 1-0 mot Sporting Gijón.

6/7 matcher under mållinan

Dessvärre, för den neutrala åskådaren, väntar vi oss inte någon höjdarmatch på La Romareda. Spännande? Kanske. Underhållande? Nja…

En del öppnare typer av historier har Zaragoza varit inblandade i, men mot ett Osasuna som väntas backa hemåt djupt och vars försvarsspel är den klart starkare delen kontra offensiven blir det svårt att helt och hållet sätta ton i matchen.

För att sätta det i siffror: sex av Osasunas sju matcher har innehållit max två mål i årets seriespel. Målsnålt blev det även allt som oftast under fjolåret, vilket visar på att målskörden i matcherna är mer av regel än tillfällighet.

Titanbet presenterar oddset 1,65 för underspelet på 2,5-målslinan och det är absolut spelbart och så även ett gäng punkter nedåt.

Annons:
  Rygga spelet hos Titanbet – Få 2 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1,65 (Jämför alla odds)
Bolag: Titanbet
Spelstopp: 21:00, tisdag 8/10
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.