Speltips inför Röda Stjärnan – RB Salzburg 21/8: Samma, samma…

Spelbloggare Publicerat: 21 August 2018

Framstår det som tjatigt? Kanske! Men varför peta i saker och ting när det fungerar så pass väl? Valet av speltips inför Champions League-mötet mellan Röda Stjärnan och RB Salzburg kommer, för er som ofta tar del av våra spel, knappast som en överraskning…

Annons:

Två klubbar. En plats i Champions League. Hamnar den hos Röda Stjärnan eller RB Salzburg?

Rimligtvis är det Salzburg som redan nu sitter i förarsätet; i egenskap av storfavoriter. Klubben är Österrikes stora stjärnskott, till följd av – vad vissa kallar – den ekonomiska dopingen. Ännu har de inte förmått att skörda frukterna av detta med större framgångar på den europeiska scenen, men här finns alltså chansen att nå till Champions League.

Från den tredje kvalrundan, som var den första för Salzburg, skickades makedonska Skhendija ut med 4-0 över 180 minuter. Där kunde man enkelt ta på klasskillnaden, såväl i hemma- som bortamötet.

Att ställas mot Röda Stjärnan väntas dock bli tuffare. Den klassiska, serbiska klubben fick ut oerhört mycket i förra årets Europa League, nådde slutspelet, och kämpar nu med näbbar och klor för att få mäta krafterna med de absolut största i fotbolls-Europa.

Vägen hit var, från start, relativt bekymmersfri. Både lettiska Spartaks Jürmala och litauiska Süduva skickades ut med huvudena före – innan det blev desto tuffare mot slovakiska Spartak Trnava. Hemmamatchen såväl som bortamatchen slutade 1-1, för att sedan ta hem förlängningen.

Underspelet tas ännu en gång

Vi har nämnt det förut och kommer med all säkerhet nämna det på nytt: defensiva är Röda Stjärnan urstarka, i deras mått mätt. Offensivt? Där är udden desto mer avtrubbad.

Förra året tjänade vi stora stålar åt er läsare med diverse underspel – och liknande alternativ – när de var ute och härjade i Europa League. Under CL-kvalet har vi fortsatt exakt likadant, med lika stor lycka.

Trots hemmaplan kan vi förvänta oss ett Röda Stjärnan som smyger ner i positionerna, försöker tajta till det och hålla motståndarna borta ur målprotokollet. Varför ändra på ett vinnande koncept, liksom? Anmärk nu också att det är ett, på pappret, klart bättre motstånd som väntar.

Gästande Salzburg har hållit nollan i fem raka matcher och fyra av dessa har klivit under 2,5 mål. Favoriter ses de med all rätt som, men speciellt på bortaplan kan det här bli en tuff uppgift…

Under 2,5 mål spelas till 1,68 gånger pengarna hos LeoVegas.

Annons:
  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 200% extra upp till 2 000 kronor bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1,68 (Jämför alla odds)
Bolag: LeoVegas
Spelstopp: 21:00, tisdag 21/8
TV:  viasatfotboll logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.