stream aston villa liverpool

Speltips inför Röda Stjärnan – Spartak Trnava 7/8: Upp på hästen igen…

Röda Stjärnan och underspel har varit en vinnande kombination ute i Europa förut. Blir det likadant nu när de möter slovakiska Spartak Trnava i Champions League-kvalets tredje runda?

Annons:

Nu är det nära…

Champions League-kvalet är i dess tredje runda, den näst sista, och nu hårdnar konkurrensen rejält. Vilka blir det som når ända till världens största fotbollsscen?

Om en av dessa klubbar skulle det, vore det en praktskräll. Röda Stjärnan har återfått viss status ute i Europa efter förra årets succé i Europa League, men är långtifrån den storklubb som de en gång varit.

Här i kvalspelet har serberna haft tilldelats fördelaktiga lotter: lettiska Spartaks Jürmala, litauiska Süduva samt slovakiska Spartak Trnava här. Hittills har de inte haft minsta problem och dessutom inte släppt in ett enda mål på de fyra matcherna.

Spartak Trnava har dock visat upp framfötterna och hotbilden ska inte viftas undan som hur som helst. Faktum är att de skickade ut den polska storklubben Legia Warszawa i den andra rundan, via en 2-0-vinst borta och 0-1-förlust hemma, och värjde dessförinnan undan bosniska Zrinjski.

Favoritskapet är, oavsett den där storskrällen för Trnava, Röda Stjärnans – och det är betydande. Man kan exempelvis få odds runt 5,00 för slovakerna att avancera vidare och det understryker skillnaderna som bör råda över 180 minuters fotboll.

Ännu ett underspel

Värde finns däremot inte att hämta på Röda Stjärnan – då är det kanske snarare skrällspelen, om man måste ta sida – och vi intresserar oss mer för målmarknaden och vad som dyker upp där.

Ni som läst våra speltips här på Spelbloggare, förra och det här året, vet att vi vid upprepande tillfällen prickat diverse underspel när Röda Stjärnan har varit ena halvan av en match. Och varför inte fortsätta likadant nu?

Defensivt är Röda Stjärnan extremt imponerande. Nu i CL-kvalet: fyra raka hållna nollor. Och ni minns väl fjolårets Europa League? Galet solitt, även mot toppmotstånd.

Gästerna stod även för två suveräna försvarsinsatser mot Legia Warszawa, som på pappret är ett klart bättre lag. Här räknar vi med ännu en match där det blir på tal om att backa hemåt – och försöka såra motståndarna när omställningsmöjligheterna dyker upp – vilket bäddar för ännu en målsnål historia.

Observera också att Spartak Trnavas alla fyra kvalmatcher innehållit max två mål, liksom de åtta senaste matcherna överhuvudtaget.

Underspelet på 2,5-målslinan betalar 1,73x hos Titanbet och det tas.

Annons:
  Rygga spelet hos Titanbet – Få 100% upp till 2 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1,72 (Jämför alla odds)
Bolag: Titanbet
Spelstopp: 20:30, tisdag 7/8
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 0%
X: 0%
2: 0%
Över 2,5 mål: 0%
Under 2,5 mål: 0%