Speltips inför Roma – Real Madrid 27/11: Höga oddset synas

Spelbloggare Publicerat: 26 November 2018

Grupp G – och förstaplatsen och en säkrad slutspelsbiljett är på spel. Det handlar om AS Roma mot Real Madrid på klassiska Stadio Olimpico och på förhand värderar vi på Spelbloggare att oddsen hamnat lite småfel.

Annons:

Tre vunna, noll kryss och en förlust vardera. CSKA Moskva närmast helt bortjagade och Viktoria Plzen med all säkerhet dito.

Här handlar det om vem som tar den åtråvärda förstaplatsen, som man hoppas ska innebära en enklare lott väl i slutspelet. Hamnar den hos italienarna eller spanjorerna? Knapp fördel är det för Real Madrid, eftersom de har en markant fördel i inbördes statistiken sedan 3-0-vinsten i mötet på Santiago Bernabéu.

Utöver den matchen har Roma kammat fullt medan Real Madrid faktiskt förlorat en match, vilket var borta mot CSKA Moskva – en match kantad av uddlöshet, men man hade också ett par bollar i virket och borde sett till chansfördelningen och järngreppet över matchen ha vunnit densamma. I alla fall en normal dag på jobbet.

Daniele De Rossi samt Javier Pastore står på skadelistan för Roma, där också Kostas Manolas och Diego Perotti riskerar att behöva ta plats. Gästerna från Madrid har en ännu mer välfylld lista; prydd av Jesús Vallejo, Mariano, Àlvaro Odriozola, Keylor Navas, Nacho Sergio Reguilón och eventuellt Casemiro.

För stort favoritskap

Extra spännande känns matchen eftersom båda parter kommer från varsin förlust i omstarterna efter det landslagsuppehåll som nyligen varit. Roma besökte Udinese och föll med 0-1 medan Real Madrid åkte helt på pumpen och förlorade med hela 0-3 mot Eibar.

Ganska mycket upp och ner har det varit runt Roma. Suveräna prestationer, varvade med ett par urusla här och där. Det har varit den främsta orsaken till varför man inte förmått att sätta hårdare press i Serie A-toppen.

Även Real Madrid svajar, men där är känslan mer att de överhuvudtaget inte nått upp i önskad standard och allt tydligare blir avsaknaden av de senaste årens storstjärna och världens kanske bästa fotbollsspelare, Cristiano Ronaldo. Ännu värre är det eftersom klubben valt att inte alls ersätta honom.

Och ser vi på den senaste matcherna för båda parter, var Real Madrids insats den klart sämre. Ren och skär katastrof.

Ger Roma superchanser här och det kan enkelt slås fast att Real Madrid får axla ett alldeles för stort oddsfavoritskap.

Spelet blir den raka ettan till 3,50 x insatsen hos Fastbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Fastbet – Spela utan konto!

Annons:

Speltips:

Speltips: Roma vinner, rak etta
Odds: 3,50 (Jämför alla odds)
Bolag: Fastbet
Spelstopp: 21:00, tisdag 27/11
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.