Speltips inför Rumänien – Sverige 27/3: Givet spel!

Spelbloggare Publicerat: 27 March 2018

Sverige fortsätter ladda upp inför VM i Ryssland. Ledar- och spelartruppen tar deras pick och pack till Rumänien och Craiova för match på Stadionul Ion Oblemenco – och det som underdogs. Missvisande?

När Chile skickade in 2-1, också slutresultatet, i den 90:e minuten på Friends Arena mot Sverige betydde det att vårt speltips, den raka tvåan, hittade hem till oddset 2,40. Här och nu tänker vi helt annorlunda…

Resultatet var, såklart, en besvikelse för svensk del, men insatsen desto bättre och det är vad som är av störst betydelse såhär månader innan det kommande mästerskapet. Dessutom stod Ola Toivonen, som haft svårt att få speltid i Toulouse, men presterat fantastiskt i den blågula dressen, för ett kalasmål.

En som satt på bänken under hela matchen var en av nämnde Toivonens största konkurrenter, John Guidetti, och han hoppas på samt väntas få speltid i Rumänien.
– Men det handlar inte bara om att jag ska gå in och försöka komma närmare startelvan, säger han enligt Fotbollskanalen och antyder på att det är en viktig match för laget som helhet.

Generellt är känslan mycket positiv runt svensk landslagsfotboll – och det är inte speciellt svårt att förstå varför när ett världsmästerskap nåtts, dessutom via en playoffvinst över en stornation som Italien.

Rumänien förmådde inte att kvala in till VM och saknar i ärlighetens namn spets, men det handlar inte om någon lättviktare i sammanhanget. Laget är någorlunda stabilt och svårt att få hål på.

Svensk fördel? Absolut!

Det här är en tuff bortamatch för Sverige! Tro inte annat. Rumänien är inte att underskatta, framförallt på hemmaplan, där de bara förlorade en av fem matcher i kvalet och det var mot ett starkt Polen.

Men att Rumänien ska räknas som favoriter köper vi inte. Anledningarna är två – att Sverige, trots allt, är den klart bättre parten samt att de stod för en lovande insats mot Chile senast. Revanschlusta och blodsmak efter den torsken?

Den hårda konkurrenssituationen betyder också att Sverige kan rotera och byta runt på positionerna utan att det tär alldeles för hårt på kvaliteten. Flera spelare som vill visa framfötterna och stärka deras aktier i truppen.

Rumänien vände sent och vann, med 2-1, borta mot Israel förra veckan – men det satt, som nämnt, en bra bit inne och insatsen rapporterades vara lite sisådär. Knappast något höjdargäng de ställdes mot.

Svensk fördel? Absolut!

Sverige +0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid oavgjort – synas med glädje till allt över 1,90x och här får vi hela 2,07 erbjudet av Unibet.

  Rygga spelet hos Unibet – Få 200% extra upp till 1 000 kr i bonus!

Vill du spela på Sverige till ett ännu fetare odds? Ohmbet boostar nu oddset på Sverige till hela 15,00 gånger pengarna. Läs mer om kampanjen här!

Speltips:

Speltips: Sverige +0 mål (asian handicap)
Odds: 2,07 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (Sätt in 500, spela för 1 500 kronor!)
Spelstopp: 20:45, tisdag 27/3
TV:  tvfyra logo cmorefotboll logo
Stream:  tv4sport logo cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: