19 juni 2018 Ryssland Egypten Speltips

Speltips inför Ryssland – Egypten 19/6: Spelbolagen har gått bananas

Överdrivs betydelsen av Rysslands premiärkross? Det misstänker vi. Mötet dem och Egypten emellan värderar vi vara helt öppet, varpå stort skrällvärde finns att hämta.

Annons:

Pressen var enorm. Som värdnation för mästerskapet, med flera besvikelser till vänskapsmatcher innan premiären. Det var knappast frid och fröjd i Ryssland inför mötet mot Saudiarabien.

Men nu är känslan, såklart, mycket bättre. Vinstsiffrorna i Moskva skrevs förkrossande fem mål mot noll. Frågan är vad det säger mest om: vart ryssarna står, eller hur tunna Saudiarabien det facto är?

Tack vare resultatet ser Rysslands utsikter för slutspel stora ut. Extra stora blev det också när just Egypten föll mot Uruguay i premiären, med 0-1 efter ett sent mål.

Egypten stretade emot väl mot ett stjärnspäckat Uruguay, det ska nämnas, men släppte ändå till en herrans massa målchanser och det var närmast ett under att matchnollan inte spräcktes tidigare än i den sista ordinarie minuten av matchen.

Nu väntar mer beskedligt motstånd för Egypten, mellan de två konkurrenter som väntats få slåss om andraplatsen i grupp A. Dessutom stärks de upp oerhört av att Mohamed Salah nu, med all sannolikhet, kommer medverka efter den skada han åkte på i Champions League-finalen. I premiären fick han sitta på bänken hela matchen.

Galet betalt för skrällspelen

Det är mycket på spel. Alla andra utfall än en vinst för Egypten skulle med största säkerhet innebära att det blir respass ur turneringen redan i gruppspelet. Här kommer de behöva jaga febrilt.

Anledningen till detta är att Ryssland lyckats samla på sig så bra målskillnad från premiären. Blir det en målskillnadshistoria, är det klar fördel för dem.

Här bör Egypten faktiskt ses med bra chanser. Klart bättre än vad spelbolagen vill ge dem. 4,25 gånger pengarna för det raka spelet smakar fågel, eller hur?

Givetvis är hemmaplansfördelen betydande för rysk del, men Egypten har kvalitéer och väntas nu ha Mohamed Salah att tillgå. Som A och O för anfallsspelet. Planens i särklass bästa spelare.

Heller väntas inte den ryska stjärnan, Alan Dzagoev, inte hinna återhämta sig för spel efter att ha fått kliva ut skadad tidigt i premiären. Även om ersättaren Denis Cheryshev smällde dit två baljor mot Saudiarabien, är det förstås ett minus för deras del.

Det kan sluta lite hur som helst är känslan och med den press som finns på Egypten minskar sannolikheten för ett kryss avsevärt.

Därför spelas den raka tvåan till löjligt höga 4,25 gånger det investerade kapitalet hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få 500% upp till 500 kronor!

Annons:

Speltips:

Speltips: Egypten vinner, rak tvåa
Odds: 4,25 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp: 20:00, tisdag 19/6
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Johan Mjällbys speltips inför Ryssland – Egypten

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.