7 september 2018 Turkiet Ryssland Speltips

Speltips inför Ryssland – Saudiarabien 14/6: Äntligen VM-premiär!

Är ni redo? VM 2018 är här! Värdnationen Ryssland, som har frågetecken för formen, premiärspelar mot ett mindre namnstarkt Saudiarabien. Matchens bästa speltips hämtas från hörnmarknaden.

Annons:

Väntan är över! Ryssland, som i egenskap av värdnation har enorm press på sina axlar, tar emot Saudiarabien på Luzhniki Stadium i Moskva vid 17:00 under torsdagen. Matchen TV-sänds på SVT1 och SVT2 samt streamas via C More Play och SVT Play.

Saudiarabien är mästerskapets kanske minst namnstarka nation och trots förhållandevis tacksamt motstånd i gruppspelet – just Ryssland, Egypten och Uruguay – skulle det krävas någonting alldeles extraordinärt för att de skulle kunna nå slutspelet.

Landet spelar här deras första världsmästerskap sedan 2006 och har alltså missat de två senaste upplagorna. Kvalspelet var en väl utfört, även om de asiatiska fotbollsnationerna i allmänhet inte står speciellt starkt, där de nådde en andraplats precis före nosen Australien och strax bakom Japan.

Av matcherna före mästerskapet att döma har det funnits mycket att glädjas över. Algeriet och Grekland har båda städats av med siffrorna 2-0 medan det knappa förluster mot världsnationer som Italien och Tyskland. Under perioden hittas dock en plump, en 0-3-torsk mot Peru.

Eftersom Ryssland är värdnation för mästerskapet har de heller inte behövt kvala hit, varpå det är lite svårt att sia vart de står och vartåt det barkar. Främst är materialet av spelare som huserar i den inhemska serien. Saknas stora namn – även om den ryska serien inte är att underskatta.

Frågetecken har vuxit fram under ryssarnas förberedelser, då 1-1-krysset mot Turkiet förra veckan och 0-1-förlusten mot Österrike kort innan dess nu betytt sju matcher uppradade utan vinst.

Överkomlig hörnlina

Som värd för matchen och den klart bättre parten i en premiärmatch som denna – här kommer rollerna vara tydliga i matchen. Ett Ryssland som styr och ställer. Ett Saudiarabien som försöker försvara sig bäst de kan med näbbar och klor.

Det skulle för all del kunna tala för ett spel till Rysslands favör. Att värdera in där är också en faktor som eventuell fördel med domarteamet.

Men vi kan inte bortse från Rysslands form; hur svårt de haft det under den senaste tiden. Helt klart en smäll mot moralen att helt misslyckas vinna matcher. Dessutom tenderar premiärer att bli relativt tillknäppta, med alla nerver och den anspänning som spelar in. Kan dröja innan det lossnar.

Saudiarabien kommer backa hemåt i positionerna och ser vi till deras matcher Tyskland och Italien, vilka sannolikt är de som kommer likna denna mest, släpptes åtta respektive 11 hörnsparkar till.

Över 6,5 hörnor för Ryssland känns som ett schysst spel till strax under dubbla insatsen, 1,92. Oddset presenteras av LeoVegas.

Annons:
  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 200% upp till 2 000 kronor!

Annons:

Speltips:

Speltips: Ryssland över 6,5 hörnor
Odds: 1,92 (Jämför alla odds)
Bolag: LeoVegas
Spelstopp: 17:00, torsdag 17/6
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.