Speltips inför Ryssland – Sverige 11/10: “Hjärtat säger en sak, hjärnan en annan”

Spelbloggare Publicerat: 11 October 2018

Det är redan kniven mot strupen för svensk del i UEFA Nations League och torsdagens bortamöte med Ryssland skulle mycket väl kunna summeras i ännu ett fiasko. Vårt speltips ska mer än dubbla din insats.

Annons:

Sommarens världsmästerskap var historiskt för Sverige, där det bästa resultatet sedan 1994 löstes via en kvartsfinalplats, men därefter har Janne Andersson och hans manskap haft mindre lycka.

Först blev det en klar 0-2-förlust i ett vänskapsmöte med Österrike, för att sedermera förlora Nations League-premiären mot Turkiet på Friends Arena. Faktum är att matchen leddes med 2-0 – för att turkarna sedermera kunde vända i andra halvlek. Deras två sista mål kom i den 88:e respektive 92:a minuten.

Ett stort plus för svensk fördel är att den främsta stjärnan i Emil Forsberg nu är tillbaka, fit for fight. Med honom på planen får man in en helt ny dimension i det offensiva. Även Andreas Granqvist ska vara redo för spel.

Även Rysslands VM-äventyr avstannade i kvartsfinalen, när de på straffar förlorade mot de senare finalisterna, Kroatien. Det var ett mästerskap där de lyckades tysta alla de kritiker som fanns på förhand – och rysk landslagsfotboll mår just nu bättre än på mycket länge.

Faktum är att ryssarna vann deras premiär, på bortaplan mot samma Turkiet som Sverige åkte på pumpen mot. Därefter har en match i vänskapens tecken spelats, mot Tjeckien, och den slutade i en förkrossande 5-1-vinst.

Till över dubbelt klipper vi till

Hjärtat säger en sak. Hjärnan en annan. Och ur spelsynpunkt är det enbart vettigt att värdera in ena faktorn.

Ryssland är att värdera som det snäppet bättre laget och hemma-VM verkar ha gjort dem väldigt gott. Formen är superb och det visade i synnerhet den förra landslagssamlingen på. Bortavinsten över Turkiet var ett styrkebesked.

Gällande Sverige får man inte göra misstaget att överskatta dem för den kvartsfinalplats som löstes i världsmästerskapet. Den nivån ska normalt inte nås och på Oktyabrsky Island är stora bekymmer att vänta.

Fördel i kategorierna form, klass och hemmaplan – det ska väl räcka för en rysk trea denna afton?

Ettan finns att hugga till strax över dubbla insatsen hos William Hill och då tvekar vi inte en sekund på att slussa in polletterna.

Annons:
  Rygga spelet hos William Hill – Få 1 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Ryssland vinner, rak etta
Odds: 2,05 (Jämför alla odds)
Bolag: William Hill
Spelstopp: 21:45, torsdag 11/10
TV:  tvfyra logo cmorefotboll logo
Stream:  cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.