7 september 2018 Turkiet Ryssland Speltips

Speltips inför Ryssland – Turkiet 5/6: Lockande målspel

Världsmästerskapets värdnation, Ryssland, är inne i deras sista förberedelser innan premiärmatchen. Genrepet spelas mot ett lite svårbedömt Turkiet och från matchen satsas stålarna på målmarknaden.

Det är mindre än en och en halv vecka kvar innan Rysslands VM-premiär mot Saudiarabien. Den stora fotbollsfesten! Och som värdnation finns det förstås en stor kravbild på ryssarna.

Förberedelserna har dock knappast varit perfekta. Stundtals har det till och med sett rätt illa ut, blandat med ett par fina insatser. Lite mer svårbedömda ska det nämnas att de blir eftersom de inte behövt kvala till mästerskapet.

Förra veckan besökte ryssarna Österrike – en match som till sist förlorades med noll mål mot ett. Knappast en katastrofprestation, även om det behöver skapas och hända mer i den sista tredjedelen av planen.

Turkiet höll inte ända in i kaklet, till VM. De var med i racet, men landade till sist på plats fyra, bakom trean Ukraina och tvåan Kroatien. Det finns en del starka namn i truppen, men också mycket inhemskt. Ett hyfsat lag, varken mer eller mindre.

Överspelet plockas

Mot Österrike ställde Ryssland en hel del starka namn åt sidan, på bänken, och de väntas därför spela här.

Här kommer det bli att sätta foten på gaspedalen, för att lämna ett statement innan VM-premiären; få in en bra känsla, internt och utåt. På hemmaplan – kliver på framåt? Räknar helt enkelt med fart och fläkt från ryssarna, som dessutom haft defensiva problem de senaste matcherna.

Turkiet kan spela helt avslappnat och har säkerligen ingenting emot om tempot skulle höjas i matchen. Öppna dörrar har det också varit när de varit i farten på sistone; 2-2 häromdagen mot Tunisien, dessförinnan en 2-1-vinst över Iran och 2-2 mot Montenegro.

Målöverspelen har tryckts ner något långt och vi tycker oss finna värde i överspelet på 2,0-målslinan till 1,70 gånger pengarna. Då får vi insatsen tillbaka om det blir exakt två mål.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 200% upp till 2 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Över 2,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,70 (Jämför alla odds)
Bolag: LeoVegas (200% upp till 2 000 kronor bonus!)
Spelstopp: 18:00, tisdag 5/6
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.