5 februari 2020 Lazio Hellas Verona Speltips

Speltips inför Salzburg – Lazio 12/4: Vissa skillnader

Returer är på menyn i Europa League-kvartsfinalerna och en av de mest spännande sådana står RB Leipzig samt Lazio för. Spelbloggare presenterar allt inför matchen, oddsen och – ett speltips.

Det satt en bra bit inne, men efter två snabba mål under den andra halvan av den andra halvleken landade de inledande 90 av dessa 180-kvartsfinalminuter i en 4-2-vinst för Lazio.

Därför elimineras faran med att ha släppt in två mål lite smått, i och med att de nu kan förlora med vilket uddamålsresultat som helst. Resultat som 2-0 och 3-1 betyder dock att det är österrikarna som är vidare.

Offensivt har Lazio fått alla knutar att lossna och resultaten har prickat in efter annat: tre raka vinster – med en samlad målskillnad om 12-5 – och sju utan förlust. De har tagit position på Serie A:s tredjeplats och är nu ytterst nära en Europa League-semifinal. Succé!

Salzburg hotade Lazio på djupet en bra bit in i det första mötet, har vissa kvalitéer och dominerar den österrikiska klubbfotbollen med järnhand. Men över det hela: håller de för att bli en av de fyra bästa klubbarna i den hårda konkurrensen som råder i Europa League?

Gästerna plusspelas

Favoritskapet i den här enskilda matchen ska kanske vara Salzburgs, men i så fall ska det vara knappt. Lazio bör avancera vidare och även undvika torska på Red Bull Arena.

Det är hemmaplansfördelen som talar till Salzburgs favör – annars är Lazio odiskutabelt ett bättre fotbollslag. Finns mer spets. Namnstarkare spelare. Större rutin. Faktorer som är värda att understryka, inte minst i ett europeiskt slutspel.

Salzburg kommer från deras blott andra serieförlust på 29 matcher och det kan väl delförklaras i att blickarna varit på den här matchen, men stärkande för varken moralen eller självförtroendet borde det inte vara.

Och Lazio, som nämnt, har tre raka vunna och sju utan torsk. God form.

Lazio +0,25 mål (asian handicap) tas utan minsta tvekan till 1,95x hos Bethard. Gäller vid oavgjort är halv vinst på spelet.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 200% upp till 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Lazio +0,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,95 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (Unik: 200% upp till 1 000 kronor!)
Spelstopp: 21:05, torsdag 12/4
TV:  Visas inte på svensk TV.
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 43%
X: 27%
2: 32%
Över 2,5 mål: 63%
Under 2,5 mål: 42%