Speltips inför Schweiz – Belgien 18/11: Dubbla insatsen i avgörandet

Spelbloggare Publicerat: 18 November 2018

Schweiz mot Belgien. Vad som är på spel? Förstaplatsen och fortsatt spel, i finalserien, i UEFA Nations League. Från matchen ska vi på Spelbloggare försöka hjälpa er att dubbla insatsen, med ett rykande hett speltips.

Annons:

Erik Hamréns Island har inte varit annat av en slagpåse för Schweiz och Belgien i turneringen, de hamnade på en nolla i poängkolumnen efter fyra matcher och nu är det bara förstaplatsen som står på spel – och det är öppet race, om än med viss fördel Belgien.

Under veckan hade Belgien överraskande stora bekymmer med att montera ner Island, men spräckte nollan mitt i den andra halvleken och kunde till slut vinna med siffrorna 2-0 – ett resultat som innebär att de fortfarande har ett prickfritt facit.

Men faran är fortfarande stor och oavsett med vilka siffror, skulle en vinst med siffror större än uddamålet, 1-0 eller 2-1 för Schweiz betyda att de tar över förstaplatsen och får spela vidare i turneringen. Övriga utfall, krysset eller bortavinsten, att belgarna blir etta.

Detta Schweiz är absolut inte att underskatta. Gott om spännande spelare finns i spelartruppen och i det omvända mötet med detta var de ytterst nära att fälla krokben för Belgien, men Romelo Lukakus 2-1-balja i den 84:e minuten blev det sista och därmed spiken i kistan där och då.

Samma Lukaku är inför matchen tveksam för spel och han missade också veckans möte med Island – en av orsakerna till varför man ändå hade så stora problem att få hål på ett samlat försvar. Schweiz saknar i deras tur skadade Manuel Akanji.

Ingen dumoffensiv – men ändå framåt…

Att Schweiz skulle försöka sig på någon dumoffensiv är förstås inte ett alternativ, åtminstone från start. Då är risken alldeles för stor att såras djupt och att Belgien kan avgöra såväl matchen som fajten om förstaplatsen.

Lite måste de dock våga, Schweiz – och framförallt framåt slutet, beroende på resultat, kan det bli att riskera en hel del. Alldeles oavsett resultat på tavlan kommer något av lagen behöva jaga och det talar för en match som öppnas upp med tiden.

När länderna möttes senast blev det tre mål, två för Belgien och ett för Schweiz, och att vi får se minst dito här ska ses som mycket troligt.

Oddsen på målmarknaden förvånar oss och överspelet på 2,5-målslinan klickas i utan tvekan när över dubbla insatsen för spelet presenteras av Mr Green.

Annons:
  Rygga spelet hos Mr Green – Få 100% vinstboost, upp till 5 000 kronor!

Annons:

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 2,04 (Jämför alla odds)
Bolag: Mr Green
Spelstopp: 20:45, söndag 18/11
TV:  tvtolv logo cmorelive logo
Stream:  cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.