25 mars 2019 serbien portugal speltips odds em kval

Speltips inför Serbien – Rumänien 10/9: Lite av ett skrällbud

Det kan vara så att Serbien får axla ett litet för stort favoritskap i mötet med Rumänien när den nya veckan tar vid. Speltipset är just det, skrällbetonat.

Annons:

Rumänien andas positivitet! Det är klart att de vill ha mer ut från Nations League-premiären hemma mot Montenegro, 0-0, men det är knappast så att man redan nu kan diskutera att formen skulle vara nära att dippa…

För efter VM-kvalet, som var lite av en besvikelse, har Rumänien visat enorm form. Innan förra veckans match hade de vunnit fyra raka matcher, alla i vänskapens tecken – över Israel, Sverige, Chile och Finland. Det snackas inte bort hur som helst. Ett par storskrällar!

Defensiven är Rumäniens stora styrka, medan det är desto mer avtrubbat framåt. Inte minst det senare visades prov på när man inte lyckades få hål på Montenegro – en uppsjö avslut missade målet och då blir det, förstås, inga mål…

Serbien charmade världen i sommarens VM med ett frejdigt och underhållande spel, men dessvärre fick de inte ut detta i resultat och missade slutspelet efter förlusterna mot Schweiz och Brasilien.

Nu då? Nations League inleddes med en knapp, men mycket rättvis, 1-0-vinst borta över Litauen. Målskytten blev Ajaxs Dusan Tadic, som även missade en straffspark i matchen.

Håller det tajt?

Serbien är såklart favoriter. Hemmaplan och klass talar till deras favör. Men! Inte ska väl favoritskapet vara såhär uppskruvat? Ser inte alls Rumänien som oävna eller utan chans.

Det var knappast en sprudlande insats som Serbien stod för mot Litauen i premiären. Givet syntes klasskillnaden på håll, men man fick det inte att lossna och siffrorna stannade alltså vid 1-0. Detta mot en klart sämre motståndare än Rumänien, det är värt att slå fast.

Bakåt i banan är Rumänien svåra att få hål på och vi väntar oss att de åtminstone ser till att hålla det här tätt. Formen verkar toppad, utifrån resultaten under 2018, även om Nations League-premiären var lite, med betoning på: lite, av en besvikelse.

Till bakgrund av allt detta känner vi att värdet finns på Rumänien till rådande odds…

De spelas därför med +1,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka om de förlorar med uddamålet – till acceptabla 1,85 gånger pengarna hos Titanbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Titanbet – Få 2 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Rumänien +1,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,85 (Jämför alla odds)
Bolag: Titanbet
Spelstopp: 20:45, måndag 10/9
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.