Speltips inför Serbien – Schweiz 22/6: Missbedömning av spelbolagen

Spelbloggare Publicerat: 22 June 2018

Matchen mellan Serbien och Schweiz värderar vi vara en helt öppen historia och när spelbolagen då presenterar serberna som klara favoriter är det enkelt att ta ställning på spelfronten.

Annons:

Via en magnifik frispark, signerad Aleksandar Kolarov, kammade Serbien hem hela potten i deras premiärmatch mot Costa Rica.
Och Schweiz skrällde in en pinne mot ett stjärnspäckat Brasilien.

Det är med andra ord positiva känslor och framtidsutsikter som både Serbien och Schweiz kommer till spel. Blodsmak i jakten på åttondelsfinalerna.

Nu kommer det med all säkerhet handla om dessa två samt Brasilien i kampen om de två platserna som leder vidare i mästerskapet. Även om Serbien är de enda som står på en trea, är kanske vikten av Schweiz insats och resultat ännu tyngre.

Serbien hade förvisso stora problem att lösa upp knutarna mot ett försvarsstarkt Costa Rica, men med fötter som Kolarovs krävs det inte alltid att spelet snurrar på friktionsfritt.

Gällande Schweiz var det främst försvarsinsatsen – i synnerhet i den andra halvleken – som imponerade. De arbetade stenhårt, minimerade ytor för Brasiliens stora stjärnor att operera på och Steven Zuber kvitterade till 1-1, också slutresultatet, i den 50:e minuten.

Plusspel på Schweiz

En förlust här skulle bli helt förödande för såväl Serbien som Schweiz, medan det är fortsatt öppet vid ett kryss. Kanske viss fördel ”Rossocrociati” när de kan ställas mot ett eventuellt redan utslaget Costa Rica i den sista matchen medan Serbien får tampas med brassarna.

Spelbolagen bedömer Serbien vara favoriter här i matchen, rätt klara sådana. Det motsätter vi oss starkt.

Schweiz har ett mycket kompetent spelarmaterial och visade prov på ett fantastiskt försvarsspel mot Brasilien. Nu kommer dessutom en spelare som Xherdan Shaqiri få större utrymme att blomma i anfallssekvenserna. En helt annan typ av matchbild.

Och Serbien imponerade inte överdrivet i premiären heller. Därför ser vi det som lite missvisande att de är presenterade som så klara favoriter.

Plockar Schweiz +0,25 mål (asian handicap) – halv vinst på spelet vid kryss i matchen – till 1,72x hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få en unik bonus om 200% extra upp till 1 000 kronor!

Annons:

Speltips:

Speltips: Schweiz +0,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,72 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard
Spelstopp: 20:00, fredag 22/6
TV:  svttva logo
Stream:  svtplay logo cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.