Speltips inför Sevilla – Bayern München 3/4: Hörnorna i fokus

Spelbloggare Publicerat: 3 April 2018

Hörnorna är huvudspåret inför tisdagens Champions League-kvartsfinalbatalj mellan Sevilla och Bayern München. Lyckan testas på ena sidans nedplitade lina – passeras den eller ej?

Hämta en oddsbonus inför kvällens Champions League! Vi har de 28 bästa listade, hos de bästa spelbolagen, varav flera unika i vår bonusguide.

En plats i semifinalerna ska delas ut och det stora favoritskapet i matchen specifikt och dubbelmötet i helhet är Bayern Münchens. Att de helt enkelt har de större namnen är odiskutabla fakta.

Oddsen för vilken sida som ska avancera vidare står i 8,00-1,13. Det kanske är att överdriva skillnaderna parterna emellan?

Talar för Sevilla är hur starkt de brukar stå ute i Europa. De har flera titlar i Europa League från de senaste åren och har presterat väl även ute i finrummet. CL-åttondelsfinalen mot Manchester United vann de med helt rättvist efter 0-0 hemma och en 2-1-vinst borta.

Det visar på den status som den spanska klubbfotbollen har, så det kan vara lätt hänt att underskatta dem. Klubben är emellertid bara sexa i Primera División och fortsatt succé här i Champions League skulle sätta plåster på såren. Mycket att bevisa.

Bayern München dominerar alltjämt den tyska klubbfotbollen med järnhand och den sjätte raka titeln i Bundesliga är redan klappad och klar där. Inför matchen kommer de från en brutal vinst med tennissiffrorna 6-0 över Borussia Dortmund. Toppad form!

Indisponibla för tyskarna är Kingsley Coman medan stjärnkeepern Manuel Neuer kommer tillbaka i träning, men sannolikt inte anses redo för spel ännu. Sevillas Èver Banega är avstängd och Miguel Layún out även han.

Löser linan

Bayern München kommer ha mycket boll, som den bättre parten samt med den typen av spelfilosofi där man vill ha ett stort bollinnehav; styra, ställa och sätta ton i matcherna.

Men vi tror bestämt att Sevilla också kommer få deras perioder. Annat skulle förvåna. På hemmaplan måste de lösa ett positivt resultat, allra helst vinna matchen, för att ha hyfsad chans till returen.

Och Sevilla tycker även dem om att rulla boll. Många skickliga passningsfötter i laget. Det har visats upp vid flera tillfällen, inte minst i dubbelmötet mot Manchester United samt de dubbla matcherna mot Liverpool i gruppspelet, vilka slutade i oavgjorda utfall.

Nu kommer de också från ett 2-2-kryss mot Barcelona. De två insläppta målen kom i slutminuterna, men av prestationen fanns mycket positivt att höja upp. Laget spelade riktigt bra fotboll under perioder; skapade målchanser och exempelvis fem hörnsparkar.

Inför matchen är spanjorernas hörnlina nedplitad till 4,5 med oddsen nästan fifty-fifty på över- respektive underspelet. Den har de förmått att passera i fem av fem hemmamatcher i årets CL.

Slutsatsen – Sevilla över 4,5 hörnor till 1,94x hos LeoVegas.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 1 000 + 200 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Sevilla över 4,5 hörnor
Odds: 1,94 (Jämför alla odds)
Bolag: LeoVegas (1 000 + 200 kronor välkomstbonus!)
Spelstopp: 20:45, tisdag 3/4
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: