25 februari 2018 Sevilla Atlético Madrid Speltips

Speltips inför Sevilla – Real Betis 6/1: Hemmalaget att lita på?

Uppehållet är över och spanska Primera División tillbaka. Lördagsfokus från Spelbloggare.se blir kvällsmatchen mellan Sevilla och Real Betis på Ramón Sánchez Pizjuán, varifrån värdskapets favoritskap inte bör vara i fara.

Nu behöver Sevilla få upp farten, om de ska utmana om Champions League-platserna. De tre matcherna före serieuppehållet renderade i så lite som ynka pinnen och därmed har stor mark tappats, utan att de på något vis är att räkna bort.

Tillbaka på vinnarspåret kom de dock senast, Sevilla. Cádiz plockades ner med 2-0, på bortaplan, när en till stora delar b-betonad startelva presenterades i cupen. Moralstärkande!

Real Betis öppnade spelåret på ett exemplariskt vis, men har också tappat stilen med tiden. En vinst på de nio senaste matcherna är ett klarexempel på det. Under den perioden trillades spanska cupen ur, mot just Cádiz.

I serien hittas Real Betis i det tajta mittenskiktet, den undre tabellhalvan. Faran att dras in i bottenstriden är inte borta, när man har sex pinnar ner till den nedersta trion. Men visst borde nedflyttning undvikas? Så pass bra ska de vara.

Inte förlorat på 21 hemmamatcher

Tror benhårt på Sevilla här – och även om oddsen på spelen till deras favör inte ser jättesexiga ut, är det på sin plats att lämna förtroendet i deras händer. Värdet finns där.

Sevilla har haft uppehållet på sig att ladda upp batterierna – någonting som vi kan anta gjort dem gott, som formen var före dito. På Ramón Sánchez Pizjuán är de erkänt urstarka, en mardrömsmotståndare för vilket lag som helst, vilket 21 raka hemmamatcher i La Liga utan förlust understryker. Merparten av matcherna vunna därtill.

Dessutom borde Real Betis komma som en vältajmad motståndare. De har sakta men säkert dippat i tabellen och varit helt ur form. En vinst på nio matcher samt fyra förluster på de fem senaste. Sist föll de med 0-2 hemma mot Athletic Bilbao.

Joel Campbell och Antonio Sanabris, två spelare som sticker ut i mängden för Betis, saknas fortfarande medan Jordi Amat är avstängd. För den delen har Sevilla också ett par nämnvärda avbräck, bland annat på Guido Pizarro, men där finns en större bredd. Påverkar i mindre skala.

Hemmavinst? Ja. Med större siffror? Möjligt.

Vi landar således i Sevilla -1,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka om de vinner med uddamålet – till 1,86 gånger degen hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Sätt in 1 000 kr, spela för 2 250 kronor!

Speltips:

Speltips: Sevilla -1,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,86 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 250 kronor bonus!)
Spelstopp: 20:45, lördag 6/1
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 65%
X: 22%
2: 15%
Över 2,5 mål: 65%
Under 2,5 mål: 38%