Speltips inför Sevilla – Real Madrid 26/9: Håll i hatten!

Spelbloggare Publicerat: 25 September 2018

Målfesterna brukar radas upp när Sevilla och Real Madrid ryker ihop med varandra och när de förstnämnda visar upp sinnessjuk målform – hur skulle man då inte kunna tro på proppen ur?

Annons:

Lite av ett rivalmöte. Två storklubbar. Här väntar någonting utöver den ordinära serielunken…

Sevilla fick inte till det under serieupptakten, men har nu fått det att lossna totalt: Standard Liége demolerades med fem mål mot ett i Europa League och Levante dito med tennissiffrorna 6-2, vilket också var på bortaplan. Ännu mer imponerande. Två matcher – 11 mål, bara framåt!

Lite att hämta in i Primera División har de dock fortsatt, även om titelambitioner inte ska ses som rimliga, och den närmsta tiden väntar flera tuffa veckor…

På Sevillas skadelista finner vi fyra spelare i Sergio Escudero, Gabriel Mercado, Maxime Gonalons och Ibrahim Amadou.

Real Madrid håller jämnt strå med den främsta – kanske till och med att betrakta som den enda – titelkonkurrensen, mästarna Barcelona, efter de fem inledande seriematcherna, av vilka fyra summerats i fullpottare och utöver det ett kryss. Värdera också in den smakstart de fick på äventyret i Champions League; en 3-0-kross av den italienska bjässen, Roma.

Varken Isco eller Daniel Carvajal kommer kunna medverka för ”Marängernas” del denna afton, båda skadade, men annars är truppen hel.

Senaste två matcherna: 11 mål framåt

Sevilla – Standard Liége: 5-1
Levante – Sevilla: 2-6

Det där är alltså de två senaste matcherna för Sevilla, vilka varit rena målexplosionerna. Totalt proppen ur och nu får vi se vad laget har i arsenalen. Inför hemmapubliken på Ramón Sánchez Pizjuán är det dessutom alltid fulle rulle, så även mot de stora bjässarna, som Real Madrid.

Real Madrid trummar på framåt, vinner matcher och fastän de hållit tätt i de två senaste matcherna lämnas försvarsspelet åt sidan som det sekundära. Normalt brukar det bädda för målfester.

Och just det, målfester, blir det i princip alltid när dessa tungviktare möter varandra. De 11 senaste inbördes mötena har alla innehållit minst tre baljor och åtta av dessa även passerat 3,5-målslinan.

Här får vi hela 2,12 gånger smeten för att vi får se minst fyra mål i matchen. Med tanke på den målform Sevilla visar upp, är det att betrakta som ett odds i överkant. Polletter – in!

Annons:
  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 200% upp till 2 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Över 3,5 mål
Odds: 2,12 (Jämför alla odds)
Bolag: LeoVegas
Spelstopp: 22:00, onsdag 26/9
TV: 
Stream:  strive logo betsson logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.