Speltips Sevilla Athletic Bilbao

Speltips inför Sevilla – Villarreal 26/8: Toppmöte!

Positiva vindar blåser i Sevilla och när de tar emot ett Villarreal, som stod för ett bottennapp i premiären, på Ramón Sánchez Pizjuán ska ännu en trea vara nära till hands. Vinner bekvämt?

Annons:

Det här blir en av veckans två avslutande matcher i Primera División, med start så sent som 22:15. Den andra spelas mellan Girona och Real Madrid och båda visas på streamingtjänsten Strive.

Pablo Machín har fått en smakstart som heter duga på sitt tränarjobb för Sevilla. Europa League-kvalet har varit en ”walk in the park” och det inledande mötet mot tjeckiska Sigma Olmouc, som spelades på bortaplan, i playoffet vann de med 1-0.

Det stora utropstecknet var dock i La Liga-premiären borta mot nykomlingen Rayo Vallecano. Där skrevs vinstsiffrorna hela 4-1 och nyförvärvet André Silva hittade nätet vid tre tillfällen. Detta efter att inte alls ha kommit till sin rätt i AC Milan förra året. Fortsätter succén?

Villarreal rivstartade spelåret med att ta emot Real Sociedad på Estadio de la Cerámica – och trots ett 1-0-mål redan kvarten in i matchen slutade matchen i en 1-2-förlust. Ett bottennapp, även om det knappast var en enkel match på förhand heller. Bara att damma bort den insatsen och starta om på ny kula.

Jaume Costa väntas komma tillbaka för Villarreal och ta plats på vänsterbacken. Kvar som frånvarande är Bruno Soriano, Javi Fuego samt Nahuel Leiva. Tveksamt runt Daniele Bonera. Enda potentiella avbräcket för Sevilla är på Nico Pareja.

Sevilla med toppchans

Gillar vad Sevilla visat upp hittills – i EL-kvalet, Supercupfinalen mot Barcelona och seriepremiären. Känns som att de är rustade för spelåret och att det kan bli ett klart lyft gentemot fjolåret.

Sedan är det välkänt vilken enorm maktfaktor Sevilla är hemma på Estadio Ramón Sánchez Pizjuán – och varit det under flera års tid. En av de värsta matcherna man kan ställas för, även ute i Europa.

Villarreal, då? Premiären var under all kritik! 1-2 i baken mot Real Sociedad – på hemmaplan. Nu höjs svårighetsgraden flera nivåer och då blir det svårt att hänga med i svängarna.

Med formen på sin plats, ett väloljat samspel och hemmaplan – toppchans för Sevilla?

Den raka ettan spelas till 1,80 x insatsen hos Betway.

Annons:
  Rygga spelet hos Betway – Få 1 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Sevilla vinner, rak etta
Odds: 1,80 (Jämför alla odds)
Bolag: Betway
Spelstopp: 22:15, söndag 26/8
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.