4 augusti 2018 Swansea Sheffield United speltips Championship

Speltips inför Sheffield United – Swansea 4/8: Premiär för Graham Potter

Efter succésäsongerna i Östersunds FK är det nu skarpt läge för Graham Potter när han är tillbaka i det engelska seriesystemet. Swansea tar sig an Sheffield United.

Annons:

Efter ett par minst sagt lyckade säsonger i det svenska seriesystemet med Östersunds FK är Graham Potter nu tillbaka i det engelska seriesystemet, men den här gången som huvudtränare. Det blev walesiska Swansea City som vågade satsa på engelsmannen som ny manager och det här är bara att följa med stor spänning.

De senaste säsongerna har trenden varit klart på nedåtgående för Swansea City och till slut höll det helt enkelt inte längre. Förra säsongen slutade laget i botten av tabellen och åkte därmed ut ur Premier League. Den sportsliga ledningen valde då att återgå till det tidigare framgångsreceptet med långsiktighet, en relativt ung tränare, passningsorienterad fotboll och modet att tänka lite utanför boxen.

Just därför är det Graham Potter som leder trupperna i lördagens premiär mot Championship och det blir såklart skarpt läge direkt. Nu är väl Swansea City möjligen en sådan klubb som kan ha lite mer tålamod än andra, men klart är i alla fall att engelsmannen behöver prestera omgående för att inte riskera att tappa sitt jobb.

Två offensivt skickliga lag

I premiären väntar hur som helst svårspelade Sheffield United på bortaplan, ett lag med en hel del tyngd och som brukar vara starka på hemmaplan. Det kunde med andra ord ha varit betydligt enklare för Graham Potter och hans Swansea City.

Om vi ser till försäsongen finns det en del kvar att arbeta på. Det är inte konstigt med tanke på att engelsmannen med stor sannolikhet varit ute efter att göra en hel del förändringar i lagets sätt att ta sig an matcherna. Fyra raka förluster bådar inte så gott, men målskyttet ser åtminstone ut att fungera. Formen är klart bättre hos hemmalaget, som har gått obesegrade genom försäsongen trots möte med bland andra Inter.

Trevligt nog är Swansea City åtminstone skadefria, medan hemmalaget saknar Paul Coutts. Mest troligt får vi se svenske Joel Asoro på topp för gästerna här, medan Martin Olsson spelar till vänster i backlinjen. Inte helt fel.

Här tycker vi att den offensiva spetsen i lagen är slående. Därför är målmarknaden bäst.

Båda lagen göra mål spela till 1,95 gånger krämen hos Betser.

Annons:
  Rygga spelet hos Betser – Få 100 kronor omsättningsfritt!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds:  1,95 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betser
Spelstopp:  18:30, lördag 4/8
TV:   Matchen sänds inte på svensk tv.
Stream:   

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.