Speltips Osasuna Sevilla

Speltips inför Sigma Olomouc – Sevilla 23/8: Urstarkt spel

Tjeckiska och formsvaga Sigma Olomouc – inte ska de väl utgöra något hot för Sevilla i Europa League-playoffett? Från möte nummer ett av två får spanjorerna det stora förtroendet.

Annons:

Det här dubbelmötet ser ut att bli ett av de minst spännande av alla playoffmöten. Skillnaderna är så pass stora att närmast ett mirakel skulle behöva slå in för tjeckerna att sätta stopp för Sevillas framfart.

Nytillträdde Pablo Machín har fått en smakstart på tränarposten i Sevilla. Europa League-kvalsmotståndarna har varit rena munsbitarna, vilket också Sigma Olomouc väntas bli: ungerska Ùjpest krossades med 7-1 och litauiska Zalgiris med 6-0. Siffror som inte kan snackas bort hur som helst…

Till premiären, som spelades under söndagen, av årets Primera División var formen uppenbarligen konserverad. Nykomligen Rayo Vallecano snurrades upp på läktaren och siffrorna skrevs till en 4-1-seger – på bortaplan.

Stora utropstecknet i den matchen var nyförvärvet André Silva, som kom från en helt misslyckad sejour i AC Milan, när han smällde in ett hattrick. Därmed har han en större målskörd på en match i Sevilla kontra vad han hade på 24 matcher, varav sju från start, i Serie A.

Vilka är då dessa Sigma Olomouc? En rätt anonym klubb i Tjeckien, faktiskt. Som nykomlingar i förstadivisionen under fjolåret, tog de dock landet med storm när en fjärde- och således Europaplats hämtades hem. Huruvida de är i toppen för att stanna är desto mer tveksamt.

Sevilla vinner bekvämt

Om inte Sevilla skulle förvalta det enorma favoritskap de tilldelats, vore det ett fiasko nästan helt utan motstycke. Det finns knappt på kartan att de skulle misslyckas här och nu, i synnerhet så stark formen är och så usel den är för motståndarna.

Av det mesta att döma verkar Olomouc helt enkelt ha varit en enkel uppstickare i den tjeckiska klubbfotbollen. Årets seriespel har de öppnat med att förlora fyra av fem matcher, flera med klara siffror.

Sevilla är dessutom lite av specialister på Europanivån. Alltid extra starka i Europa League. Kvalmotstånden hittills har gjorts narr av – likvärdigt motstånd med just Sigma Olomouc.

Fastän det väntas bli på del om viss rotation hos spanjorerna, ska de vinna det här – och sannolikt med större siffror. Sätter in dolkstöten redan i returen.

-1,5 mål (asian handicap) tas på Sevilla och då sitter spelet om de vinner med minst två baljors marginal. Oddset är 2,07, vilket presenteras av Mr Green, och risken är att det sjunker rejält till avspark.

Annons:
  Rygga spelet hos Mr Green – Få 100% vinstboost, upp till 5 000 kronor!

Annons:

Speltips:

Speltips: Sevilla -1,5 mål (asian handicap)
Odds: 2,07 (Jämför alla odds)
Bolag: Mr Green
Spelstopp: 19:00, torsdag 23/8
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.