21 oktober 2019 IFK Göteborg Djurgården Speltips

Speltips inför Sirius – IFK Göteborg 22/7: Val av sida

Blåvitt imponerar inte. Situationen är prekär. Men att de inte skulle vara mer än knappa favoriter mot ett närmast hopplöst Sirius? Det ser vi som rentav missvisande.

Annons:

Slutspurten på våren, den var urusel. Omstarten likaså. Men efter fem raka matcher utan vinst kunde IFK Göteborg inkassera en ny trea via 2-0 på tavlan när de välkomnade Örebro SK till Gamla Ullevi. Detta delvis eftersom motståndarna fick en man utvisad redan efter cirka 20 minuter speltid, men en vinst är en vinst och det stärker dem inför framtiden.

Med den pott som följde med har IFK kunnat ta ett litet avstamp från den absoluta botten, nu med sex pinnar som skiljer dem från tredjejumbon Brommapojkarna, och förhoppningen är att framöver inte ens behöva blicka nedåt mot de regionerna i tabellen.

Även Sirius kommer från en mycket efterlängtad trea – och det efter att ha städat av nämnda Brommapojkarna med ett mål mot noll på Grimsta IP. Seriens jumboplats står man förvisso kvar på och det kommer krävas mycket för att kunna säkra kontraktet – att det vänder totalt.

Det är uppenbart att Sirius, som de levererat, inte skulle räcka till. Det är bara att titta på facit: åtta poäng på 14 matcher. Det håller inte.

Blåvitt – ett måstespel

Det är svårt att imponeras av Blåvitt, men de har trots allt dubbla skörden mot Sirius och kommer även från en vinst. Grundkapaciteten är klart mycket större. En helt annan nivå.

Innan Sirius knappa vinst över ett just nu uruselt Brommapojkarna, också bottenkonkurrent, hade de inte vunnit på 11 matcher, varav åtta av dessa förlorats.

Vi ser inte särskilt stora tendenser till att det skulle kunna vända, även om de såklart skulle kunna komma upp en del i nivå. De stora skadeproblemen har satt sina spår. Djupa sådana.

Kort och summerat: oddsen som presenteras till Blåvitts favör är i enorm överkant. Vi har svårt att förstå hur marknaden och spelbolagen kunnat resonera på det här sättet. Stort värde!

IFK Göteborg +0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid kryss – är ett måstespel till oddset 1,75 hos Mr Green.

Annons:
  Rygga spelet hos Mr Green – Få 100% vinstboost upp till 5 000 kronor!

Annons:

Speltips:

Speltips: IFK Göteborg +0 mål (asian handicap)
Odds: 1,73 (Jämför alla odds)
Bolag: Mr Green
Spelstopp: 17:30, söndag 22/7
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.