9 juli 2019 HJK HB Tornshavn Speltips

Speltips inför Sønderjyske – AC Horsens 27/7: Danskt fokus

Fokus på den danska ligafotbollen i Superligan väntar på fredagen när Sønderjyske får besök av AC Horsens, som ser pigga ut så här i säsongsinledningen.

Annons:

Dansk ligafotboll hamnar i fokus denna händelsefattig fredag när det inte direkt svämmar över av fotboll runt om i världen. Ligorna runt om i Europa har ännu inte sparkat igång, Allsvenskan har en spelledig dag och mycket annat finns det inte att fokusera på.

Tacka då danskarna, som nu är två omgångar in i sin nya säsong och som alltid börjar tidigare än övriga länder för att hinna med hela säsongen innan vintern sätter klorna i de danska öarna. Det passar oss utmärkt nu som sagt.

Fokus hamnar på det som är fredagens enda match från Danmark, då Sønderjyske gästas av AC Horsens. Det här är två lag som inte direkt räknas till favoriterna på förhand, men som har inlett säsongen ganska lovande och som därmed är att räkna med inför fortsättningen.

AC Horsens kan skrälla vidare

Mest imponerande har ändå starten varit för AC Horsen, som efter två spelade omgångar står på fyra inspelade poäng efter vinst borta mot FC Köpenhamn och kryss hemma mot Randers FC. Det är visserligen bara två matcher än så länge, men formen är uppenbart på plats.

Just 2-1-vinsten borta mot FC Köpenhamn gör laget stärkta inför mötet med Sønderjyske. Bevisligen går det att plocka trepoängare på bortaplan.

Hemmalaget har en förlust mot Ålborg och ett kryss mot OB så här i inledningen. Det skrämmer inte och känslan är att AC Horsens har bra slagläge här.

AC Horsens +0,5 spelas därför till 1,79 gånger pengarna hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få 500% upp till 500 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips:  AC Horsens +0,5
Odds:  1,79 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  19:00, fredag 27/7
TV:   Matchen visas inte på svensk tv.
Stream:   

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.