Speltips Arsenal Newcastle

Speltips inför Southampton – Arsenal 16/14: Superbt spel!

Ett, just nu, katastrofuselt Southampton mot ett Arsenal som stormar framåt. Hemma-/bortaplansfaktorn till trots – här borde ”Gunners” vara storfavoriter. Storfavoriter! Och när oddssättarna tänker annorlunda blir det enkelt att ta sida.

Annons:

Ibland behöver man nästan ta fram skämskudden. Southampton presterar katastroffotboll. Under all kritik.

Och det avspeglas väl av en nästjumboplats i Premier League. Nio pinnar på 16 matcher. Minus 17 baljor i målskillnadskolumnen. När – om? – ska det vända. Eventuellt är det kanske så enkelt som att ”The Saints” ska vara i botten, även om man vill tro annat och självbilden är större än så.

Den som ska försöka vända på skutan är den österrikiska tränaren, Ralph Hasenhüttl, som inför förlustmatchen mot Cardiff City, 0-1 borta, tillträdde. En mardrömsdebut. Men nu med lite mer tid att justera på saker och ting.

Om man följt Arsenal i modern tid, är årets Arsenal en frisk fläkt – av helt annan karaktär. Unai Emery ska hyllas stort för vad han hittills åstadkommit med den klassiska klubben som ersättare av Arsené Wenger med hans historiskt långa tjänst som tränare.

Förutom att det verkar finnas en helt annan mentalitet bland spelarna, är de klara för Europa League-slutspelet och enbart målskillnaden håller dem bakom fjärdeplacerade Chelsea, som parallellt med denna match möter Brighton & Hove Albion, i den inhemska serien. Brutalt viktiga poäng på spel.

Galet odds

Precis under dubbla insatsen. Det är alltså vad vi får för att Arsenal ska vinna den här matchen.

Enda som skulle kunna tala emot ”Gunners” är väl om Southampton får en lite försenad vitamininjektion av tränarbytet, men det räcker inte på långa vägar för att motivera de här oddsen. Galet. Helt galet.

Arsenal betar av motstånd efter motstånd. Sedan årets två inledande matcher har inte en enda förlorats, på 22 matcher, och enda tappet på de sex senaste kom mot Manchester United på Old Trafford. 2-2 blev det då, trots att matchen leddes vid dubbla tillfällen och att man över stora perioder hade kommandot.

Det ska nämnas att Arsenal saknar stora delar av deras backlinje, men det handlar också om botten mot toppen. Klasskillnad! Situationen borde kunna hanteras hyfsat.

Den raka tvåan spelas till 1,98 gånger smeten hos LeoVegas.

Annons:
  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 2 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Arsenal vinner, rak tvåa
Odds: 1,98 (Jämför alla odds)
Bolag: LeoVegas
Spelstopp: 14:30, söndag 16/12
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.