5 februari 2020 Southampton Tottenham Speltips

Speltips inför Southampton – Brighton 17/9: Viktigt bottenmöte

Ett potentiellt bottenmöte står på Premier League-tapeten – Southampton mot Brighton & Hove Albion, som med det kommer tillbaka från uppehållet. Vem vinner? Vi tror oss ha svaret…

Annons:

Det finns flera klubbar med uppenbar risk att få slåss med näbbar och klor för kontraktet, sådana som eventuellt också ska ses som mindre starka än just dessa två, men man kan inte helt utesluta varken Southampton eller Brighton för bottenstriden.

Hur misstajmat kom inte uppehållet för Southampton? Efrer en sämre start på spelåret, hade de radat upp två raka vinster, varav ena i Ligacupen och den andra i Premier League. Faktum är att det var just Brighton som städades av i cupen, på bortaplan och med 1-0. Andra kom i serien, borta mot Crystal Palace. Två mål mot noll. Stabil insats.

Brighton har haft en fantastisk match hittills, medan resten varit besvikelser, och den var i 3-2-vinsten över Manchester United. Liksom kvällens motståndare har man skrapat ihop fyra pinnar på fyra matcher och kryss hemma mot Fulham blev det senast. Addera uttåget ur cupspelet på det.

Här riskerar Southamptons Shane Long, Charlie Austin och Jan Bednarek missa matchen. De ska tittas närmare på kortare inpå avspark. Stora namn. Gästernas Florin Andone är out, medan trion Pascal Grob, José Izquierdo samt Bruno står som tveksamma.

Stark etta till över dubbelt

Håller det enkelt här. Vem vinner? På vilken sida finns värdet? Svaret: Southampton. Det menar vi bestämt.

Nu är ”The Saints” knappast på topp, men de möter också en ytterst begränsad motståndare – utan direkt spets och halvdan bredd. Brighton är inget höjdargäng, lever på sin kollektiva styrka och hemmaspelet.

För ja, på bortaplan kommer Brighton sällan rätt ut. Det är hemma som pinnarna i första hand ska trilla in. Årets två bortamatcher har renderat i förluster.

Southampton fick upp farten lite före uppehållet; vann två raka matcher och inte minst insatsen senast mot Crystal Palace lovade mycket. Har formen konserverats? Då ska de ha en toppchans på att kamma hem hela potten.

Form, hemmaplan och i viss mån klassen talar till hemmalagets fördel… Räcker?

Den raka ettan spelas till 2,06 x insatsen hos Expekt.

Annons:
  Rygga spelet hos Expekt – Få 500% upp till 500 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Southampton vinner, rak etta
Odds: 2,06 (Jämför alla odds)
Bolag: Expekt
Spelstopp: 21:00, måndag 17/9
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.