Speltips inför Southampton – Chelsea 14/4: Stort skrällvärde i tidiga PL-matchen

Spelbloggare Publicerat: 12 April 2018

Det är med kniven mot strupen som Southampton tar emot Chelsea på St. Mary’s Stadium i samband med att Premier League-helgen tar fart. Förmå de hitta kraften att ställa till med en skräll inför hemmapubliken?

Observera! Avspark 13:30.

En Europa League-plats ska säkras – och det är det. Med all säkerhet kommer också så bli fallet, den dunkla formen till trots.

Chelsea har tappat det mesta på sistone, också i takt med att Champions League-drömmen släckts – i såväl årets slutspel, som för att nå nästa upplaga av turneringen. Laget har avverkat två Londonderbyn efter varandra, båda på hemmaplan, mot West Ham United samt Tottenham Hotspur. De förstnämnda fick man ett kryss mot, de sistnämnda blev det en torsk mot.

Här sitter kniven hårt satt mot strupen för Southampton. Från, som alltid de senaste åren, en potentiell kandidat för den övre tabellhalvan och eventuellt till och med Europaspel – till att nu vara tredje sist. Sex matcher har de kvar på agendan; just nu med matchen mindre spelad än Crystal Palace ovanför på säker mark. Med målskillnadshänsyn skulle en trea, oavsett vilka siffror, innebära att de petar ner dem.

Efter att ha blivit utvisad i 2-3-förlusten mot Arsenal senast, saknas Jack Stephens för ”The Saints”. Utöver det är Sam McQueen och Steven Davies skadade samt Mario Lemina och Shane Long tveksamma kort. Chelsea har frågetecken över Ross Barkley och Davide Zappacosta. David Luiz är out.

Stor desperation

Undertecknad kan inte köpa eller alls förstå det stora favoritskap som Chelsea får axla av spelbolagen här – på bortaplan, ur form och mot ett superdesperat Southampton. Skrälloddsen måste utnyttjas, så enkelt är det.

Southamptons problem ska vi inte sopa under mattan med – de är massiva! – men det var oerhört nära att bli en pinne i bortamatchen mot Arsenal senast, 2-3-förlust, och den insatsen kan ge tändvätska inför denna fajt. På hemmaplan har de dessutom ”bara” förlorat 2/7 senaste matcherna.

Mer eller mindre under hela 2018 har Chelsea haft problem och de har bara eskalerat med tiden. Formen är katastrofal och av de fyra senaste matcherna har inte en enda vunnits under ordinarie tid. Nu: tapp i två raka hemmaderbyn…

Med stor desperation ska Southampton absolut kunna plocka någonting av värde här – mot ett Chelsea helt under isen.

+0,75 mål (asian handicap) på Southampton finns att plocka till 1,81 gånger pengarna hos Bethard. Då är vi försäkrade att få halva insatsen tillbaka om de skulle torska med uddamålet.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 200% extra i en unik välkomstbonus!

Speltips:

Speltips: Southampton +0,75 mål (asian handicap)
Odds: 1,81 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (Unikt erbjudande: 200% bonus upp till 1 000 kronor!)
Spelstopp: 13:30, lördag 14/4
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: