Speltips inför Southampton – Tottenham 21/1: Givet spel i söndagsmatchen

Spelbloggare Publicerat: 21 January 2018

1,71 x det investerade kapitalet? Det köper vi rakt upp och ner! Speltips, odds och allt inför matchen mellan Southampton och Tottenham, söndagens enda Premier League-match, hittar ni här.

St. Mary’s Stadium är platsen! En botten mot toppen-match.

Den stora besvikelsen Southampton balanserar på linjen, från säker mark till osäker sådan. Som fjärdejumbo har de bara pinnen ner under strecket. Vem kunde tro att det skulle se ut så 23 matcher in i det hela?

2-2 borta mot Watford senast var ett fall framåt å ena sidan, men å andra sidan var det ett resultat som förlängde den vinstfria matchsviten i Premier League till tvåsiffrigt. Hälften kryss, hälften förluster.

Tottenham, då? De har 8-1-1 på deras senaste matcher. Vad som också är värt att anmärka är att alla av dessa vinster kommit med minst två mål, de flesta fler än så. Torsken kom därutöver mot serieledande Manchester City, på bortaplan. Inte så mycket snack om saken där.

Men trots den fina formen måste treorna fortsätta ticka in på kontot. Laget hittas precis utanför Champions League-området och till Liverpool närmast i det är avståndet på tre pinnar.

Startelvan här väntas bli identisk med den Tottenham luftade i krossen av Everton förra veckan. Dock liten risk att Hugo Lloris får stå åt sidan. Stjärnkeepern dras med små skadebekymmer. Southampton har Charlie Austin och Maya Yoshida out.

“Tack och bock!”

Det är väl inte så mycket snack om saken?

Redan vid första anblick på 1X2-oddsen var det uppenbart – att spelvärdet är på spelen till Tottenhams favör. Gillar deras chanser starkt, och det är inte svårt att förstå varför.

Oddset 1,71 hur som helst, det är ett dunderklipp för den raka tvåan. Tottenham har helt hänsynslöst kört över nästan allt motstånd de ställts mot på sistone – senast 4-0 över Everton! – medan Southampton alltså har tio raka PL-matcher utan att ha fått smaka på segerns sötma.

Klasskillnad, urusel form i Southampton och toppform i Tottenham. Tvåan är som skriven i sten, är känslan.

Den raka vinsten hämtas alltså hem till 1,71x, vilket vi får presenterat av Bethard. Vi hälsar: tack och bock!

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Tottenham vinner, rak tvåa
Odds: 1,71 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 250 kronor välkomstbonus!)
Spelstopp: 17:00, söndag 21/1
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: