4 november 2019 SPAL Sampdoria Speltips

Speltips inför SPAL – Sampdoria 1/10: 1X2-spel

Ny vecka, ny månad och ny match från italienska Serie A – Sampdoria mot SPAL. Alla odds, allt inför matchen och ett rykande hett speltips finns att tas del av här hos oss på Spelbloggare.

Annons:

SPAL var som en raket – nåja, eventuellt lite överdrivet… – i upptakten av årets Serie A; med tre vunna på de fyra inledande matcherna, men har nu åter landat på jorden via två raka förluster mot Fiorentina respektive Sassuolo med den samlade målskillnaden om 0-5 i dessa matcher.

Med all säkerhet kommer resan nedåt i tabellen bara fortsätta. SPAL har inte materialet för annat och kommer liksom förra året få kämpa med näbbar och klor för det nya kontraktet. Redan 2017/18 var man på vippen att få vinka adjö till det italienska finrummet…

Sampdoria är mer av mittenkaraktär i den här konkurrensen; är alldeles för bra för att dras in i en bottenstrid, men verkar inte räcka helt till för att utmana uppåt i tabellen. Lite så har det också sett ut under seriestarten – två vunna, två kryss och två förluster.

Liksom SPAL har Sampdoria tappat av deras framfart på sistone. Efter att ha krossat Frosinone med 5-0 – på bortaplan! – har de nu tre vinstfria matcher; dubbla kryss och en förlust. Ganska tufft schema, ska dock nämnas, och situationen ska inte tas till överdrift. Det oroande är hur lite som skapats i matcherna och att två raka lämnats mållösa.

Hos Sampdoria räknar vi bort Vasco Regini, Riccardo Saponara samt Gianluca Caprari, som alla är skadade. SPAL har fortsatt Federico Viviani på skadelistan och nu eventuellt Jasmin Kurtic där också.

Rakt spel

Mer finns att hämta ur Sampdoria, vars formkurva må peka snett nedåt för närvarande – men som vi vet om har kapacitet, och det är knappast som att det vore på tal om en kris. Rätt acceptabla resultat och försvarsspelet sitter mer än hyfsat. Gäller att få det stämma framåt.

För SPAL har reaktionen, precis som väntat, kommit och då är risken att resan nedåt i tabellen kommer i en rasande takt.

Mot Sassuolo hemma, 0-2. Borta mot Fiorentina, en 0-3-förlust. Uddlöst framåt och stökigt bakåt. Lite vad man kan vänta av ett tippat bottenlag – och känslan är alltjämt bestämd: att det kommer bli tätt i bottenstriden och att SPAL kommer vara inblandade i den.

Ser Sampdoria som så pass mycket starkare att de är värda att syna till rådande odds, i flera olika former.

Vi håller det enkelt och tipsar om den raka ettan till 1,83 gånger pengarna hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få en unik bonus: 200% upp till 1 000 kr!

Annons:

Speltips:

Speltips: Sampdoria vinner, rak etta
Odds: 1,83 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard
Spelstopp: 20:30, måndag 1/10
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.