Speltips inför Spartak Moskva – PAOK 14/8: Bäddat för underhållning

Spelbloggare Publicerat: 14 August 2018

Det första mötet var en fantastisk underhållande rysare in i det sista. Hurdan blir det andra när Spartak Moskva och PAOK slåss om en plats i Champions League-kvalets playoff?

Annons:

En halvlek, fem mål. En andra halvlek som kunde – kanske till och med borde – ha innehållit fler mål. De inledande 90 minuterna, av 180, mellan PAOK och Spartak Moskva lämnar smak för mer…

Dessutom var det en match som PAOK, då på hemmaplan, var oerhört illa ute i. Redan efter 17 minuters speltid hade de hamnat i 0-2-uppförsbacke, för att sedan vända på siffrorna till pausen – och samma resultat stod intakt till slutet, trots att mycket mer skapades åt båda håll. Bland annat missade ryssarna en straffspark.

Resultatet då innebar att vårt speltips, den raka ettan i matchen, hittade in till fint betalt. Förhoppningen är nu att bjuda er på ännu ett vinnande tips, nu från en helt annan typ av marknad.

Bortser vi från det första mötet och tappet från Spartak Moskva, är det ett klart formstarkt lag som tar plats på banan. Tre matcher in i den ryska serien, hittas de på förstaplatsen med två vunna och ett kryss på kontot.

Seriestarten för PAOK är strax under två veckor borta, men en del tävlingsfotboll har redan avverkats. CL-kvalrundan innan denna värjdes ett starkt Basel undan med makalösa fem mål mot ett. Enormt styrkebesked!

Minst tre mål

Från Moskva och Otkritie Arena ställer vi in fokus på – målen. Liksom det blev i det första mötet, är känslan att det mycket väl kan bjudas på en hel del mål här. Öppet spel och underhållande fotboll.

Nu finns det ett resultat att spela på och det innebär att Spartak Moskva måste jaga från start, men också att PAOK i viss mån är pressade i och med de två insläppta hemmamålen. Oavsett åt vilket håll matchens nolla spricker, kommer det innebära att den andra parten måste trycka på framåt.

Som vi tryckte på i speltipset inför mötet innan detta, visade PAOK upp fantastiska kvalitéer i omställningsspelet mot Basel – vann exempelvis med 3-0 i returen på bortaplan, efter 2-1 hemma.

Här kommer det säkerligen bjudas på ytor att operera på och kan de utnyttjas i närheten av lika effektivt som i den föregående kvalrundan, då ska grekerna ha alla möjligheter att hamna i målprotokollet.

2-1 åt det ena eller andra hållet?

Över 2,5 mål spelas med glädje till strax under dubbla insatsen, 1,96x, hos LeoVegas. Värde minst 15 punkter neråt.

Annons:
  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 200% upp till 2 000 kronor bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 1,96 (Jämför alla odds)
Bolag: LeoVegas
Spelstopp: 19:30, tisdag 14/8
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.