Speltips Miedz Legnica Legia Warszawa 26 maj 2020

Speltips inför Spartak Trnava – Legia Warszawa 31/7: Rakt spel i returen

Ett praktfiasko hemma och Legia Warszawa är extremt illa ute i Champions League-kvalet. Lyckas slovakiska Spartak Trnava stå emot ända in i kaklet? Risken finns att fallet inte blir som sådant.

Annons:

Det var som storfavoriter Legia Warszawa klev in i det här dubbelmötet. Vem kunde tro att de skulle ha kniven såhär hårt mot strupen inför returen? Rollerna är helt ombytta – slovakerna klara favoriter att avancera vidare!

Resultatet i Polen skrevs 0-2, där Spartak Trnavas andra mål kom mitt i samband med Legias intensiva slutforcering. Det var en, på alla sätt och vis, oväntad skräll.

Legia Warszawa kan inte beskylla andra än dem själva. En sådan typ av match; på hemmaplan, mot ett på pappret klart sämre motstånd, ska de inte falla på det sättet i. Nu är situationen dessutom extra kritisk i och med att det bara handlar om 180 minuters fotboll, i jakten på en Champions League-plats.

Matchen följde upp en helt misslyckad premiär i den polska serien, men därefter och nu senast blev et en 2-1-vinst borta över Korona Kielce. Tillbaka på rätt spår nu?

Likadant har det utvecklats för Spartak Trnava, som senast vann över Zlaté Moravce efter att ha förlorat deras seriepremiär. Det var dessutom ännu en hållen nolla och här kommer försvarsspelet, på nytt, hamna i fokus.

Trots allt: Legia klart bättre

Vi har inne på det inför det första mötet – att Legia Warszawa är den klart bättre parten. Nu visade kanske det första mötet på annat, men plumpar kommer och skrällar likaså. Att ändra åsikt helt och hållet bara för att det utvecklats på det här sättet är inte på sin plats.

Snarare är det så att Legia måste steppa upp nu och även om det inte skulle räcka till att vända på det här, vilket vi ändå tror kan bli fallet, borde de skillnader som faktiskt råder synas väl i matchen.

Vill man skruva upp nivån och oddset kan man spela just det, att Legia Warszawa ska avancera vidare, men det finns god anledning med att nöja sig med oddsen för det raka vinnarspelet här.

Den raka tvåan spelas alltså till oddset 2,21 och det presenteras av Ohmbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Ohmbet – Få 1 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Legia Warszawa vinner, rak tvåa
Odds: 2,21 (Jämför alla odds)
Bolag: Ohmbet
Spelstopp: 20:30, tisdag 31/7
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.