Speltips inför Spartak Trnava – Röda Stjärnan 14/8: Favorit i repris

Spelbloggare Publicerat: 14 August 2018

Klassiska Röda Stjärnan har hamnat i en småknepig situation i Champions League-kvalet mot slovakiska Spartak Trnava. Inför returen, med spelfokus, undrar vi, på nytt: varför ändra på ett vinnande koncept?

Annons:

20 klubbar ska bli till tio och de ska i sin tur halveras på nytt: Champions League-biljetter är i potten. Och de som misslyckas i playoffet? De får åtminstone spela Europa League-fotboll. Att komma vidare härifrån är med andra ord av enorm betydelse.

För klubbar som dessa, Spartak Trnava och Röda Stjärnan, skulle en Europasuccé inte bara vara ett sportsligt lyft, utan även ett ekonomiskt – och således kunna stärka upp på alla fronter.

Röda Stjärnan var med i Europa League, då med buller och brak, redan förra året och har nu siktet på att få representera Serbien på den absolut största fotbollsscenen.

Det är just dem, Röda Stjärnan, som fått axla det stora favoritskapet i det här dubbelmötet – och är för all del fortfarande det, om än inte lika stora. Hemmamatchen gick emellertid inte som önskat och slutade, trots att man fick in matchens första mål, endast 1-1. Därmed viss press.

Annars är det ett formstarkt Röda Stjärnan som tar plats på banan, med fyra vinster av fyra möjliga i serien. Dessutom har CL-kvalet hittills varit en ”walk in the park”…

Spartak Trnava har varit lite upp och ner och det kan kanske delvis förklaras i det fokus som funnits här. Se bara på den andra kvalrundan, där skickades Legia Warszawa ut. En smäll utan dess like!

Ännu ett underspel

För er som ofta läser våra rekar – ni kanske vet hur det låtit när Röda Stjärnan varit i farten såväl det här spelåret som det förra? Det luktar målsnålt! Eller ja, rentav stinker det.

Exempelvis prickade vårt underspel på 2,5-målslinan in i förra veckans möte dessa två emellan…

Röda Stjärnan har ett fantastiskt försvar och det har de visat mot klassmotståndare ute i Europa. Mål släpps försvinnande sällan in, medan offensiven i viss mån får ta smällen för det. Allt har ett pris.

Givetvis ska Röda Stjärnan försöka greppa taktpinnen, medan Spartak Trnava kan vara lite mer framåtlutade kontra hur de uppträdde på bortaplan, men det mesta pekar ändå, även nu, på att en relativt tillknäppt fajt väntar.

Under 2,5 mål spelas till 1,61 x insatsen hos Mr Green.

Annons:
  Rygga spelet hos Mr Green – Få 100% vinstboost upp till 5 000 kronor!

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1,61 (Jämför alla odds)
Bolag: Mr Green
Spelstopp: 20:30, tisdag 14/8
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.