4 augusti 2018 Sunderland Charlton speltips Championship

Speltips inför Sunderland – Charlton 4/8: Tydlig favorit

Det finns ingen anledning att krångla till det inför lördagens möte mellan Sunderland och Charlton i League One, seriens allra första match för säsongen.

Annons:

Redan väldigt tidigt på lördagen är det dags för det som blir årets första drabbning i League One och där två tunga lag gör upp. Sunderland har ramlat rakt igenom det engelska seriesystemet och kommer nu att spela ytterligare en division längre ner efter en horribel säsong förra året.

För motståndet står Charlton, ett lag som brukar höra hemma längre upp, men som å andra sidan inte haft med den absoluta eliten att göra på väldigt många år.

För nostalgikern finns det ett stort värde i den här matchen och för den som letar efter ett trevligt speltips går det minsann att vara nöjd också. Sunderland bör nämligen ses som klara favoriter inför den här matchen, inte minst då den spelas på Stadium of Light ett par mil utanför Newcastle.

Det raka spelet hämtas

Med nye tränare Jack Ross på plats kommer Sunderland att försöka renovera i laget och ta sig upp till Championship så snabbt det bara går, då med lite ny energi. Lee Cattermole är kvar i laget och lagkaptenen väntas bli extremt viktig på den resan. I den första matchen är det bara Dylan McGeouch som är osäker till spel, i övrigt kan hemmalaget mönstra bästa möjliga lag.

Det är betydligt värre för gästernas del, som i skrivande stund ser ut att få klara sig utan minst fem spelare. Igor Vetokele, Billy Clarke, Tariqe Fosu-Henry, Anfernee Djiksteel och Ben Reeves är alla otillgängliga. Lägg till osäkra kort i Darre Pratley och Lyle Taylor så förstår du att tränaren Lee Bowyer har en del att jobba på för att få till det här.

Här kliver vi in på 1×2-marknaden då Sunderland helt enkelt ska vara bättre.

Det raka spelet på Sunderland spelas till 1,91 gånger såsen hos Betser.

Annons:
  Rygga spelet hos Betser – Få 100 kronor omsättningsfritt!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Sunderland vinner
Odds:  1,91 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betser
Spelstopp:  13:30, lördag 4/8
TV:   Matchen sänds inte på svensk tv.
Stream:   

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.