7 juni 2019 Sverige Malta Speltips

Speltips inför Sverige – Turkiet 10/9: Hörnspel i turneringsdebuten

Det blir ett speltips från hörnmarknaden när Sverige premiärspelar i UEFA Nations League, var ett halvdant Turkiet, som åkte på en hård käftsmäll förra veckan, väntar.

Annons:

Då är det tid för svensk debut i Nations League! Hurdan blir reaktionen från sommarens succé, med en kvartsfinal, i VM? Nu har Ola Toivonen lagt landslagsdojorna på hyllan och här saknas framförallt Emil Forsberg – den främsta offensiva spetsspelaren. Av största betydelse att andra steppar upp nu.

Förutom det är kaptenen Andreas Granqvist i riskzonen att missa matchen, på grund av feber. Hans status kommer tittas närmare på under matchdagen.

Förra veckan blev det en 0-2-förlust för Sverige i ett vänskapsmöte med Österrike, men alltför stora växlar ska inte dras av den. Roterades friskt i startelvan, som var starkt b-betonad. Långtifrån ordinarie.

Turkiet premiärspelade i Nations League mot Ryssland, på hemmaplan, under fredagen. Där och då höjde vi upp ett varningens finger för en skräll – och en sådan blev det, som säkert bekant. Turkarna förlorade matchen med 1-2 och med det prickade vårt skrällspel här på Spelbloggare in.

Så, hur bra är Turkiet? Vi var inför senast inne på att de det facto kan vara lite överskattade, också ett uruselt VM-kval beaktat. Spelarna huserar främst i den inhemska serien, men med ett par spetsspelare i bland andra Evertons Cenk Tosun.

Minst fyra bortahörnor

Ganska jämna lag, spelare för spelare, som drabbar samman är det vi har här. Kollektivt står dock Sverige starkare, är den bestämda känslan. Ändå – siffror strax över dubbelt betalt, inte räcker det väl för att lasta in polletterna?

Sverige har deras främsta kvalitéer defensivt och kan ofta lämna över taktpinnen i matcherna till motståndarna; är inte i överdrivet behov av stort bollinnehav. Kan backa hemåt och kontra under perioder.

Här är det ett pressat Turkiet som kommer till spel, i och med premiärförlusten – man kommer kliva in för att kamma hem hela potten, pressa ner Sverige och spela boll. Lite mer offensiv approach än det annars hade kunnat bli.

Tittar vi på Sveriges fem VM-matcher, klev alla motståndare över den 3,5-hörnlina som nu presenteras på Turkiet. Tycker att linan hamnat helt fel och att den ska upp ett heltal.

Turkiet över 3,5 hörnor spelas till 1,70x hos LeoVegas.

Annons:
  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 200% upp till 2 000 kronor!

Annons:

Speltips:

Speltips: Turkiet över 3,5 hörnor
Odds: 1,70 (Jämför alla odds)
Bolag: LeoVegas
Spelstopp: 20:30, måndag 10/9
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.