30 maj 2019 Mexiko Costa Rica Speltips

Speltips inför Sydkorea – Mexiko 23/6: Stort spelvärde uppdukat

Mexiko stod för en storskalp i premiären. Sydkorea för ett fiasko. Och nu är det kniven mot strupen för asiaterna, men räcker det? Speltips, odds och allt inför matchen hittar ni här.

Annons:

Som säkert bekant föll Sydkorea med 0-1 mot Sverige i deras VM-premiär och det var kanske lite av ett kvitto på vilken nivå de är på: knappast för åttondelsfinal? Ytterst tveksamt. All heder till den svenska insatsen, men koreanerna lyckades verkligen inte imponera och var knappast förtjänta av poäng heller.

Medan Sydkorea stod för en prestation rentav under förväntan, stod Mexiko för en klart över förväntan. Premiären mot Tyskland summerades i en extremt oväntad 1-0-vinst – alltså mot en av mästerskapets stora favoriter.

Tittar vi närmare på Mexikos premiärmatch, släpptes extremt lite till – särskilt när man tar hänsyn till hur starka offensiva namn tyskarna har – och Hirving Lozanos balja i den 35:e minuten räckte till en trea. Det är bara på att höja på hatten för honom och den kollektiva insatsen som helhet.

Det enda potentiella avbräcket inför matchen är på Sydkoreas Park Joo-Ho. Han är – rapporter från lördagskvällen – inte helt borträknad, men väntas stå åt i alla fall stå åt sidan.

Mexiko får förtroendet

Att vi får så bra betalt för spelen till Mexikos favör är svårt att förstå. Givet spelvärde uppdukat.

Sydkorea var närmast utspelade av ett – ursäkta språket – mediokert Sverige och skapade såväl lite som att alldeles för mycket släpptes till. Under den första halvleken var det närmast öppna dörrar och förlustsiffrorna hade mycket väl kunnat bli större än 0-1.

Mexiko har undertecknad vid upprepande tillfällen höjt upp som underskattade och de visade verkligen framfötterna i premiärmatchen mot Tyskland, vilken alltså vanns med ett mål mot noll.

Nu kommer Sydkorea behöva trycka på framåt och det talar egentligen mest för dem, mot ett Mexiko fyllt av offensiv kvalitet.

Gillar helt klart vad vi får i betalt för spelen på Mexiko. Den raka tvåan tas därför till 1,72 x insatsen hos Expekt.

Annons:
  Rygga spelet hos Expekt – Få 500% upp till 500 kronor bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Mexiko vinner, rak tvåa
Odds: 1,72 (Jämför alla odds)
Bolag: Expekt
Spelstopp: 17:00, lördag 23/6
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Johan Mjällby: Speltips inför Sydkorea – Mexiko

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.