Speltips inför Torino – Juventus 15/12: Derby della Mole!

Spelbloggare Publicerat: 13 December 2018

Derby della Mole! En italiensk klassiker väntar oss – och om potten liksom prestigen ska Torino och Juventus slåss. Ute efter matchens bästa speltips? Då har du kommit rätt!

Annons:

Trots en helt oväntad 1-2-förlust i den avslutande gruppspelsomgången av Champions League, hölls Manchester United på avstånd och Juventus kunde inkassera den förstaplats som de hoppas ska innebära en fördelaktig lott i slutspelsfasen. Men hurdan blir reaktionen på förlusten – som en väckarklocka eller att en dipp är nära?

I Serie A är ”Den gamla damen” fortsatt briljanta, på en helt annan nivå än motståndarna och då finns det ett flertal namnstarka konkurrenter i toppskiktet av serien. Den åttonde raka titeln kommer med absolut all säkerhet spelas hem.

Och årets Juventus kan mycket väl vara det bästa under hela den här perioden, i samband med att Cristiano Ronaldo hämtats in. Han står antecknad för tio baljor på 15 seriematcher. Sätter ännu mer spets på ett redan helgjutet och slagkraftigt lagbygge.

Den klart mindre pjäsen i Turin, Torino, är för all del inte oävet och är faktiskt så bra placerade som sexa i tabellen. Kan de till och med ta klivet ut i Europa? Konkurrensen må vara stenhård, men man kan ändå leka med tanken. Chansen finns. Hittills har de ändå levererat, Torino…

Formen verkar det inte vara fel på heller. Senast, 0-0 när Milan besöktes och innan dess en cup- samt serievinst. Den senare nämnda mot Genoa med uddamålet.

Vunnit 14 av de 16 senaste inbördes mötena

Tre förluster i årets Serie A och alla har faktiskt kommit på Stadio Olimpico Grande Torino – ja, så fort som nivån på motståndet höjts: Lazio, Roma och i viss mån även Parma som har överraskat positivt under säsongen.

Det brukar också vara tydligt vilken klubb som är store- kontra lillebror i Derby della Mole; hela 14 av de 16 senaste inbördes mötena har Juventus vunnit.

Och nu är Juventus ännu ett snäpp vassare, vill vi mena. Förlusten i veckans CL borde inte ha tagit alltför hårt eftersom förstaplatsen trots den hölls fast vid och den kan snarare fungera som en väckarklocka. En vitamininjektion.

Räknar med ännu en trea för Juventus och vi spelar dem med -0,75 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka om de vinner med uddamålet – till 1,81 x insatsen.

Annons:
  Rygga spelet hos Fastbet – Spela utan konto, blixtsnabba uttag!

Annons:

Speltips:

Speltips: Juventus -0,75 mål (asian handicap)
Odds: 1,81 (Jämför alla odds)
Bolag: Fastbet
Spelstopp: 20:30, lördag 15/12
TV: 
Stream:  strive logo betsson logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.