2 september 2018 Torino SPAL Speltips

Speltips inför Torino – SPAL 2/9: Tydligt överodds

Ett drömodds? Kanske inte. Men värde är tveklöst uppdukat inför Serie A-mötet mellan Torino och utropstecknet SPAL. Vi uppmanar: räkna inte med att det här blir särskilt underhållande..

Annons:

Premiären var en käftsmäll. Trots en stabil insats blev det en 0-1-förlust mot AS Roma, efter att nollan spruckit i slutminuterna, men inte hängde Torinospelarna med huvudet för det – därefter hämtades en 0-2-uppförsbacke in till 2-2 borta mot Inter. Det tyder ömsom på moral och ömsom styrka.

Torino känns, en pinne på två matcher till trots, ändå småheta. Det finns potential för att utmana en bit uppåt i tabellen, i siktet bakom storklubbarna i toppen. Nu får de en toppchans till att spela in tre färska pinnar…

SPAL chockade alla när de överlevde förra årets Serie A – tack vare en fantastisk slutspurt – och har nu inlett pågående säsong på bästa möjliga vis. Både Bologna och Parma har städats av med ett mål mot noll. Verkligheten kommer förstås komma ifatt dem – men redan nu? Kanske inte. Borträknas ska de inte när full pott är inspelad på två matcher.

Trion bestående av Lyanco, Daniele Baselli och Cristian Ansaldi missar matchen för Torino medan SPAL enbart har Sergio Floccari borta.

Givet underspel

Bara att höja på hatten för SPAL och deras två inledande matcher, vinster och hållna nollor. Defensiva arbetet har imponerat och visar på att Torino kan ställas inför problem.

Men framåt, vad ska SPAL ha att sätta emot?

Torino kommer vara den hårt spelförande parten, rulla boll och trycka ner SPAL i banan. Att komma till de heta målchanserna kan bli svårt mot en motståndare som faller nedåt i positionerna. Över tid bör nollan kunna spräckas, men enkelt blir det inte.

Vi har dessutom svårt att se SPAL klara av den eventuella situationen som uppstår om Torino får in matchens första balja; hur de skulle kunna skapa speciellt mycket – även med bollinnehav. Där saknar de nycklarna som krävs.

Med andra ord: underspel, ja!

Under 2,5 mål spelas till 1,85x hos Interwetten.

Annons:
  Rygga spelet hos Interwetten – Få 1 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1,85 (Jämför alla odds)
Bolag: Interwetten
Spelstopp: 20:30, söndag 2/9
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.